TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Quartz Neden Bu Kadar İkinci Planda

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Quartz Neden Bu Kadar İkinci Planda

Mesaj rj2k » 30 Mar 2013, 01:32

Saka bi yana sunu da belirtmek lazim alim satim yapan biriyseniz otomatik saatler daha cok el degistiriyor yani al sat yapan cok elden rahat cikar
rj2k

Mesaj 2fast4u » 30 Mar 2013, 08:39

Emrevarstas o sure bence ne alirsan al hep en guzeli
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj gurhankeskin » 30 Mar 2013, 10:13

teşekkürler SeRxx hoşbuldum. Çok şeyler öğreniyorum böyle bir forum yaptığınız için ellerinize sağlık diyorum.

O zaman başlangıç olarak quartz bir saat olucak. Çünkü beğendiğim modellerin otomatik olanları henüz ulaşamayacağım düzeyde :)
Çok fazla bir bütçe ayırmadan quartz bır saat alıp para bırıktırmeye başlayalım o zaman.
Kullanıcı avatarı
gurhankeskin

Mesaj SeRxx » 30 Mar 2013, 10:40

O zaman doğru adres Seiko olacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fsinan » 30 Mar 2013, 12:05

Hayatının her aşamasında teknolojiye sırtını dayamış bir nesiliz. Cep telefonumuz, çocuğumuzun ateş ölçeri, günde 4 saat izlediğimiz tvmiz, herşeyimiz teknoloji, kapıdan dışarı adım atamayız...

İş saate gelince o ne yahu quartz, pili bitiyor len falan demek doğru değil. İçinde 70$'lık eta mekanizması olan sürüsüyle saatten çok daha komplike ve daha çok geliştirme ve emek konulmuş birsürü quartz teknolojisi var. Yüksek teknoloji ürünleri.

Açık fikirli olalım, bu zevk meselesi.

Quartz mekanizma olmasaydı siz 1000TL'ye Tissot PRS516 saati biraz zor 1000TL'ye alırdınız.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj gurhankeskin » 30 Mar 2013, 21:25

Evet seikonun modelleri son derece başarılı.yorumlar öneriler için çok teşekkürler
Kullanıcı avatarı
gurhankeskin

Mesaj gurhankeskin » 08 Nis 2013, 09:37

Evet adresimiz seiko oldu. Bugün sirkeciye gittim çoğu yer kapalıydı ama başka zamanım olmadığından karar vermeliydim. Swiss army nin bir modeline baktım çokta iyi bir esnaf abimizdi ama saate ısınamadım zaten aklımda seiko vardı eskiden saat ve gözlük aldığım mağaza açıktı şansa indirinde varmış saatime kavuştum nihayet. Bundan sonraki adımda tissot veloci t otomatik var çok beğendim gerçi o zaman kadar fikrim değişebilir. Herkese yol gösterdikleri için teşekkürler
Resim
Kullanıcı avatarı
gurhankeskin

Mesaj rj2k » 08 Nis 2013, 15:30

hayırlı olsun guzel bir saat
rj2k

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners