TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dress Watch Tercihi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Dress Watch Tercihi

Mesaj SemsalGS » 16 Şub 2013, 21:51

Archimed yazdı:Sensal; eğer acelen yoksa forumdaki ikinci el satışlarını takip et derim. Zira rose gold saatler normal çelik saatlerden çok daha pahalıya mal olacaktır.

Resimdeki Longines Master Collection'ın çelik kasalı ve moonphase'lı olanını yaklaşık 5.000-5.500 TL'ye bulmak mümkün. Ancak bunun ikinci elini çok çok makul fiyata bulabilirsin, önerim bu yönde olacak.

Tesekkurler sanirim ikinci el ilanlari dikkatlice takip etmek saglikli olacak.
Kullanıcı avatarı
SemsalGS

Mesaj SemsalGS » 18 Şub 2013, 16:12

Arkadaşlar,

Saatleri hafta sonu güzel bir sirkeci turu ile koluma taktım ve;

Bulova accutron;
Kesinlikle çok daha pahalı bir saat hissi uyandırıyor, içerisine daha üst düzey bir marka vurulsa şüphelenmiyebilirsiniz, özellikle kelebek toka gerçekten fiyata göre iyi, ancak firmanın japon quartz tarafınında olması insanı biraz:( İmaj: orta

Frederic Constant;
Bu gruptaki en pahalı fiyata sahip, kesinlikle çok başarılı klasik dizaynları var, ancak taktığım saatlerden birinin kasasında küçük bir çentik gibi hasar vardı çok şaşırtıcı!acaba dükkanda böyle bir hasar olmuş olabilir mi? yoksa kalite kontrolleri bu kadar başarısız mı karar veremedim? Kolda güzel duruyor ve ismindeki hava nedeniyle insana daha bir huzur veriyor:) Rose gold ta çok başarılı. İmaj: benchmark taki en yüksek imaja sahip.

Tissot Visodate;
Bu saatte bir büyü var ışığı üzerinde tutmuyor ve mücevher gibi yansıtıyor. İnanılmaz hoş bir görüntüsü var. bunun yanında deri kayış ve kelebek toka çok başarısız (buna bir çare var mı bilmiyorum). İnanılmaz keskin ve net bir saat, kadran çok temiz ışıl ışıl safir cam dome ve inanılmaz başarılı. Kayış ve bağlantılarında bir yer gıcırdıyor, birkaç yerde denedim hemen hemen hepsi gıcırdıyor çok enteresan:) Saat ve diğer ekipmanlarının arasında çok büyük kalite farkı var bence. İmaj:o bir efsane:)

Orient Autamatic rose gold;
Fiyat/fayda canavarı inanılmaz rahat üzerine bir kaç adım yukarıdaki bir markayı vurun kimse ses çıkaramaz. kadrandaki orient logosu detayları ile insanı şaşırtıyor. Rose gold tadındaki rengi de cabası, cam safir değil dome yapıda. Küçüklüğüm de Japonya'dan orient takvimleri gelirdi her sene, bütün sene o takvime saatlere ve kimonolara bakardım:) İmaj: orta altı

Certina;
Kesinlikle rose kalitesi, kayış, kelebek tokası, tissot'un üzerinde vitrinde çok güzel duruyor ancak yüksekliği az ve cam düz(tissot gibi bombeli değil) net ve temiz kadranı var. İmaj: orta

Sonuç: karar veremedim :D
En son SemsalGS tarafından 18 Şub 2013, 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SemsalGS

Mesaj fbolukbas » 18 Şub 2013, 17:30

Makul fiyatlı, ve gene fotoğraflara göre konuşuyorum çok hoş bir seçenek daha var.
Yurtdışından getirtenler oldu, vergisi, kargosu vb 1000 TL'nin altında anahtar teslim :)
İncelemesi forumda vardı sanırım..

http://www.steinhartwatches.de/en/MARINE-CHRONOMETER-II-roman,284.html

Resim
Kullanıcı avatarı
fbolukbas

Mesaj SemsalGS » 18 Şub 2013, 17:55

fbolukbas yazdı:Makul fiyatlı, ve gene fotoğraflara göre konuşuyorum çok hoş bir seçenek daha var.
Yurtdışından getirtenler oldu, vergisi, kargosu vb 1000 TL'nin altında anahtar teslim :)
İncelemesi forumda vardı sanırım..

http://www.steinhartwatches.de/en/MARINE-CHRONOMETER-II-roman,284.html

Resim

Tesekkürler, Almanya ziyareti var ama 1 sene sonra!
Kullanıcı avatarı
SemsalGS

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners