TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lorus RT3313CX Hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Lorus RT3313CX Hakkında

Mesaj thewatch » 15 Şub 2013, 00:31

Çok teşekkürler içim rahatladı.Kararsızlık kötü birşey :)
Kullanıcı avatarı
thewatch

Mesaj lfdl » 18 Şub 2013, 23:34

Thewatch; almış olduğunuz Lorus crono gerçekten şık duruyor. İyi günlerde kullanmanızı diliyorum.
Benzer bir tecrübe yaşamamanızı dileyerek bir tecrübemi paylaşmak istiyorum.
İlk otomatik saatim olan Lorus un farklı bir modelinde (sanırım taban model) ben günlük birkaç dk sapma yaşamış ve gün değişimininde öğlen 12 de olduğu saatimden belli bir süre sonra soğumuştum.
Bu markayı kullanan, varsa diğer arkadaşlar ve sizin tecrübelerinizi merak ediyorum :?:
Kullanıcı avatarı
lfdl

Mesaj thewatch » 19 Şub 2013, 12:49

lfdl yazdı:Thewatch; almış olduğunuz Lorus crono gerçekten şık duruyor. İyi günlerde kullanmanızı diliyorum.
Benzer bir tecrübe yaşamamanızı dileyerek bir tecrübemi paylaşmak istiyorum.
İlk otomatik saatim olan Lorus un farklı bir modelinde (sanırım taban model) ben günlük birkaç dk sapma yaşamış ve gün değişimininde öğlen 12 de olduğu saatimden belli bir süre sonra soğumuştum.
Bu markayı kullanan, varsa diğer arkadaşlar ve sizin tecrübelerinizi merak ediyorum :?:

Otomatik saat bende kullandım günlük sapma değeri patek philippe dahil alsanız belli oranlarda olmak zorunda.Hatta bu sapma değerlerini saat meraklıları günlük tutup karşılaştırma yaptıklarınıda duymuştum.
Lorus gerçekten çok şık bir saat seiko bünyesinde mekanizma kullanıyor.Otomatik saatten sapma değerleri yüzünden bende soğuduğum için pilli mekanizmalı saat aldım.Şu anda geri kalma sorunu kesinlikle olmadı.Saat biraz hafif , şık bir tasarıma sahip.Almayı düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.
Kullanıcı avatarı
thewatch

Mesaj mucadeleci » 20 Şub 2013, 00:28

Hayırlı olsun, gayet güzel saat :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj thewatch » 24 Şub 2013, 17:08

Teşekkürler , gerçekten ilgi çekici bir model :)
Kullanıcı avatarı
thewatch

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners