TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gassen James Ahşap Kol Saati Yorum ve Alternatif Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gassen James Ahşap Kol Saati Yorum ve Alternatif Öneri

Mesaj Frax » 27 Oca 2013, 21:05

Welder'e falan göz gezdirmeyin sakın. Beyefendinin kullandıkları arasında Maurice Lacroix falan varsa gerek yok zaten Welder'e. Victorinox'un saatleri oldukça güzeldir, pilli modelleri 1000 liranın altında. Farklı renkleri de var, pazarlık şansınız da var :thumbup:

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj fly » 27 Oca 2013, 21:21

O markanın çakıları var diye biliyordum saati olduğunu bilmiyordum bide onları inceleyeyim. frax teşekkür ederim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
fly

Mesaj zenithh » 27 Oca 2013, 22:31

ahşaptan saatmi olurmuş :lol:
Kullanıcı avatarı
zenithh

Mesaj herofb » 27 Oca 2013, 22:31

Muhtemelen korupark giriş katı modatech ve yemek katı saat&saat turu yapılmış ve muhtemelen viitrindeki cartier ve iwc'ler nedeniyle korkulup permun'a bakılmamış :)

Şöyle yapalım bence bir de permun'a uğrayıp seiko , alpine ve yeni gelen 1-2 bütçeye uygun olabilecek markalara bakalım sonra beğendiğiniz model için bende bir fiyat alayım :champ:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 27 Oca 2013, 22:40

TSF Bursa Headquarter Consultant Herojd.. Ne diyorsa kulak verin bence.. :D :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Ahmetrefik » 27 Oca 2013, 23:55

Fly hiç maceraya girme SeRxx ve VSA diyen arkadaşlara kulak ver, öneriler çok doğru

Serxx :thumbup:
Tissot PRS516 Automatic
Tissot Visodate
Tissot Le Locle
Seiko Sportura
Seiko Premier
Victorinox Swiss Army
Ayrıca internetten web sayfası üzerinden satın alabilirseniz Steinhart mutlaka inceleyin derim
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj fly » 28 Oca 2013, 01:09

herojd11 yazdı:Muhtemelen korupark giriş katı modatech ve yemek katı saat&saat turu yapılmış ve muhtemelen viitrindeki cartier ve iwc'ler nedeniyle korkulup permun'a bakılmamış :)

Şöyle yapalım bence bir de permun'a uğrayıp seiko , alpine ve yeni gelen 1-2 bütçeye uygun olabilecek markalara bakalım sonra beğendiğiniz model için bende bir fiyat alayım :champ:

Aynen o dediklerinizi yaptım :)) carrefourdaki saat&saat e baktım orası da zaten koruparktaki ile aynı permun onu hiç görmedim bile :( oda koruparktaysa yarın bakayım anatolium dakil mağazalarada şöyle bi baktım ama vaktim olmadığından girip bakamadım:( permun eğer koruparktaysa yarın hemen bakarım o zaman sonra sizinle iletişime geçerim çok teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
fly

Mesaj fly » 28 Oca 2013, 01:10

zenithh yazdı:ahşaptan saatmi olurmuş :lol:

oluyormuş bende karıştırırken buldum:))
Kullanıcı avatarı
fly

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners