Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
necati » 31 Eki 2012, 23:38
HinataHyuga yazdı:necati yazdı:
37 mm çapı olan snk serisi, 41 mm çapı olan snzg serisinden değilmi? Ben onları ayrı modeller olarak biliyorum.
Doğru biliyorsun hocam da ikiside nato kayış kullandığı, renk seçenekleri benzer olduğu ve birbirine benzedikleri için karıştırmaya müsait. ondan öyle bir uyarıda bulundu herojd11.
Anlaşıldı

-

necati
-
HinataHyuga » 05 Kas 2012, 22:58
Evet hafta sonu istanbul'a gittim ve aydın saatin dediğine göre 2-3 aya ancak gelirmiş makolar. konyalı'da buldum nakit 375 dedi başka inmedi biraz düşüneyim dedim ve internette gezerken Seiko 5 military'nin çelik kordonlusunu gördüm ve artık son dönemeçteyim. bu gece veya yarın siparişi vereceğim tek sorun seiko 5 militaryi çelik mi yoksa nato kayış mı alayım? çelik alıp ileride nato kayış takmak daha mantıklı gibi geldi. çelik kayış orjinali kalitesinde bulunması zor ama nato kayış bir nebze daha rahat bulunur gibi.
Doğru mu düşünüyorum acaba?
Çelik kayış olanın linki:
http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNZG13- ... 1e73e7e438NAto kayış:
http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SNZG15- ... 1c2c7ad1d6
-

HinataHyuga
-
Yedaself » 05 Kas 2012, 23:46
Mako'yu Karpa'ya sorabilirsiniz.
-

Yedaself
-