TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kaan'a Saat Alıyoruz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kaan'a Saat Alıyoruz

Mesaj herofb » 03 Eki 2012, 00:18

Neyse arkadaşlar konuya katılmayıp özel mesaj ile doğumgününü şimdiden kutlayıp deep sea'yi Kaan'a hediye edeceğini söyleyen Razz'a , yok olur mu yeğenime iwc yakışır diyip kargo adresi isteyen serdarfb'ye ' ilk doğumgünü özeldir steinharta special edition siparişi verdim diyen büyük başkan bond'a , babası da çok severdi bari oğlu sebeplensin diyip bir de akülü falan uğraşmasın diyerek yeni kasa peugeot 208 ile AP'yi yollayan serhat200'e , genç çapkın arkadaşımız bir paneraisti olacak eminim diyerek 2 sarışın pit kızı ile paneraiyi yollayan 2fast'e teşekkür ederek konuyu sonlandırıyorum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 03 Eki 2012, 00:30

Forumda tagging henuz aktif degil panpa, ama guzel ugrasmisin :D

Hepsini yaz PM kutusuna, bas spam'i :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj drk » 03 Eki 2012, 00:54

Benim hatırladığım ilk saatim bol renkli plastik bir saatti :) Camdan aşağı uçarak hayatı son bulmuştu. Ondan öncesini hatırlayamıyorum. Kaan'ın ilerde saatlere ilgi duyacağı şüphesiz, çokta güzel saatleri olacak :thumbup: Ben olsam Kaan'a değil kendime saat alırdım. İlerde kendi kullandığım saati ona anı olarak bırakırdım :champ: Bu daha anlamlı olacaktır bence ;)

Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj herofb » 03 Eki 2012, 01:13

Drk'cum ben senin pm'i nasıl görmemişim yaa doğru diyorsun yeni kasa sub en güzeli , teşekkürler :)

Şaka bir yana bende dediğini düşündüm ama kenarda ne orisler ne sublar vardı ama senin doğumgünün şerefine kendime timex aldım şimdi sana bırakıyorum diyemem çünkü şu an durumum ancak ona müsait :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 03 Eki 2012, 08:00

Herojd ,yigenime pam li bol guzelli en onemlisi saglikli bir hayat diliyorum dogum gunu kutlu olsun
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mehmetalpcan » 03 Eki 2012, 11:57

bence erken dışarda Allah cc korusun bileğinde gören bir şerefssiz çocuğa zarar verebilir.çok istiyorsan ucuz bir saat o.o marka albilirsin o da sonuçta plastik dikkat çekmez.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj herofb » 03 Eki 2012, 14:54

arkadaşlar Almanya'daki dayım Kaan hep winner olsun diye aşağıdaki saati göndermek istedi kendisine de minibüsçü bir arkadaşı vermiş (sanırım Almanya'da 24 saat boyunca kurallara uyan iyi şöförlere veriliyor)

saat çil durumda ama kutusu ve sertifikası kayıp , özellikle yönetici arkadaşlar bu saat hakkında ne der???

Resim

Fikir veren herkese teşekkürler ama daha fazla ilgi çekmek için zorundaydım :)
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Tundja, vertas ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners