TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

20.000 - 25.000 TL Bütçeli Rolex Model Tercih Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 20.000 - 25.000 TL Bütçeli Rolex Model Tercih Önerisi

Mesaj aqua29 » 05 Tem 2016, 16:26

archer75 yazdı:
aqua29 yazdı:
archer75 yazdı:Bütçe güzel, illa sıfır olmayacaksa bu bütçeye ne alınsa güzel gider. Yazıldığı gibi buradan sıralama sub, gmt2, explorer2/milgauss/dj2 şeklinde çıkar. Siz kullanım şeklinizi yazarsanız, tek saat mi olacak, çok seyahat edermisiniz (uluslararası) buna göre yönlerdirme yapılır. Önce modele sonra kadran rengi ve bileziğe karar verilir.

Sent from my iPad using Tapatalk

Üstad tek saat olacak,seyahat da az olur bilek ince iş dolayısıyla 5 gün takım elbiseyle kullanılacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rolex'ler çeyrek altın gibi hızlıca elden cıkartılabiliyor. Temiz bir ikinci el hoşunuza gideni bir modeli alıp bir süre kullanın, olmazsa sonra elden cıkartırsınız. Submariner ve gmt2, rahatlıkla takım elbise ile kullanılabiliyor.

Üstad haklısın en doğrusu senin dediğin gibi güvenilir bir kaynaktan ikinci el bir sub yada dj alıp sıkılırsam satmak

Kullanıcı avatarı
aqua29

Mesaj aqua29 » 19 Ağu 2016, 20:21

Konu kapatılabilir saat alındı bilgilendirici bir de başlık olmadı maalesef modatör arkadaşlar konuyu kapatabilir

Kullanıcı avatarı
aqua29

Mesaj ltf » 20 Ağu 2016, 10:40

aqua29 yazdı:Konu kapatılabilir saat alındı bilgilendirici bir de başlık olmadı maalesef modatör arkadaşlar konuyu kapatabilir

Burda 11 sayfa bilgi paylaşımı yapılmış, forum üyelerinden bir çok farklı öneri gelmiş, bunun üzerine bu cümleniz başlıktaki neredeyse her mesajınızdaki yanlış üslubunuzun özeti olmuş resmen.
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
Kullanıcı avatarı
ltf

Mesaj aqua29 » 20 Ağu 2016, 10:48

Burda 11 sayfa bilgi paylaşımı yapılmış, forum üyelerinden bir çok farklı öneri gelmiş, bunun üzerine bu cümleniz başlıktaki neredeyse her mesajınızdaki yanlış üslubunuzun özeti olmuş resmen.[/quote]
Konu başlığını bir okur Musunuz?!!! Ben başka marka alacak olsam tüm markalar derim hadi onu geçtik farklı öneriler gelmiş ben artılar ve eksilerini de yazarsanız demişim arkadaşlar artı ve eksiden başka herşeyi yazmışlar isterseniz tekrar 11 sayfayı okuyun tekrar bakalım yanlış üslubun sebebi nedir diye

Kullanıcı avatarı
aqua29

Mesaj aqua29 » 20 Ağu 2016, 10:52

ltf yazdı:
aqua29 yazdı:Konu kapatılabilir saat alındı bilgilendirici bir de başlık olmadı maalesef modatör arkadaşlar konuyu kapatabilir

Burda 11 sayfa bilgi paylaşımı yapılmış, forum üyelerinden bir çok farklı öneri gelmiş, bunun üzerine bu cümleniz başlıktaki neredeyse her mesajınızdaki yanlış üslubunuzun özeti olmuş resmen.

Ve ayrıca koskoca 11 sayfada iki üç mesaj dışında başkalarının faydalanacağı bir bilgi yok ona da dikkat ederseniz onun için kapatılabilir diye yazdım

Kullanıcı avatarı
aqua29

Mesaj cemmt » 20 Ağu 2016, 11:04

aqua29 öncelikle saatiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ..benim önerim başlığı sadece sessizce kapasaydınız çünki başlığı ilk açtığınız gün de yazılanları okudum burada size bir şekilde insanlar yardımcı olmaya çalışmış, forum üyeleri birçok konuda gayet bilgilendirici yazılar yazmış emek gösterip başlığı ciddiye alıp yazan insanlara biraz saygı..
Kullanıcı avatarı
cemmt

Mesaj aqua29 » 20 Ağu 2016, 11:13

cemmt yazdı:aqua29 öncelikle saatiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın ..benim önerim başlığı sadece sessizce kapasaydınız çünki başlığı ilk açtığınız gün de yazılanları okudum burada size bir şekilde insanlar yardımcı olmaya çalışmış, forum üyeleri birçok konuda gayet bilgilendirici yazılar yazmış emek gösterip başlığı ciddiye alıp yazan insanlara biraz saygı..

Üstad şimdi bu başlıkta ben farklı saat öneren arkadaşlarıma bile hep teşekkürlerimi ilettim kimseye asla saygısızlık etmek gibi kaba bir davranış içine girmedim üslubun sertleştiği mesajlar olmuştur onun için yine arkadaşlarımdan özür diliyorum

Kullanıcı avatarı
aqua29

Mesaj Ground » 20 Ağu 2016, 11:20

Hayırlı olsun saatiniz.

sizin için yazılan 3-5 satır bile olsa değer verilip zaman harcanmış. Kapanışta da saygısızca bir tepki olmuş.

Forumlarda yazılan yazılar gerçek hayatta ortamlarda sarfedilen sözler gibidir. Ağızdan çıkanı geri alamadığınız gibi forumlarda yazılanlar artık kamu malı olmuştur. İstediğiniz gibi silip kaldıramazsınız. Yazılan bilgiler 3 sene sonra başkasına yarayacağı gibi bir durum söz konusu ise kavga edip bile ayrılan olsa yazılar silinmemelidir.

Kullanıcı avatarı
Ground

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 117 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners