Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
kahraman46 » 11 Nis 2012, 14:34
Merhaba,
http://www.e-pirlant.com/?urun-1075-Oris-Classic-Date.htmlOris Classic Date marka saat sizce nas覺l? Fiyat覺 1600 TL civar覺. Mekanik otomatik bir saat. Oris markas覺 nas覺ld覺r?
Bir de birey g繹z羹me 癟arpt覺. Saatin kordonu normal deri kordon. Kelebek toka kordon deil. Halbuki bence bu fiyata bir saatin kordonu daha iyi olmal覺yd覺.
Ne dersiniz?

Bu arada saat arat覺rd覺k癟a hangi saati alaca覺ma dair durum i癟inden 癟覺k覺lmaz bir hal almaya balad覺.

-

kahraman46
-
- Kay覺t: 29 Mar 2012, 11:03
Kalpakl覺 » 11 Nis 2012, 14:52
Daha yeni balam覺s覺n arat覺rmaya, yak覺nda karabasanlar gelecek, uykusuz ge癟ecek geceler, k覺z arkada覺n/nianl覺n/ein surat覺na tuhaf tuhaf bakacak, dakika ba覺 forum sayfas覺n覺 yeniden a癟acaks覺n
hele dur sen

Hayatta en hakiki m羹rit ilimdir / Eski kullan覺c覺 ad覺 Flieger
-

Kalpakl覺
-
- Kay覺t: 21 ub 2012, 10:37
kubbealt覺 » 11 Nis 2012, 14:57
bir otomatik saat almaya karar verdiimde
bende bu saati arat覺rm覺t覺m
bu saat g羹zel 覺k duruyor ama mekanizmas覺 Eta deil SW, senin dediin gibi basit bir kordon
oris sevdiim g羹zel bir marka
b羹t癟eniz ne kadar bilemiyorum ama oris in eta mekanizmal覺 saatleri yada daha kaliteli olduunu d羹羹nerek ald覺覺m BALL saatlerini arat覺rman覺 tavsiye ederim...
S羹persin Fliger
-

kubbealt覺
-
- Kay覺t: 23 Ara 2011, 15:45
herofb » 11 Nis 2012, 17:35
biraz daha b羹t癟enizi artt覺r覺rsan覺z Oris Artelier'i tavsiye ederim 癟ok daha kaliteli duruyor ( bence )
-

herofb
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12
giant » 11 Nis 2012, 17:41
Oris artix date modelini ben de takip ediyorum. Oris artix date kullananlar intibalar覺n覺 belirtirse iyi olur.
Oris T羹rk癟e web sayfas覺 olan tek saat markas覺. Bu a癟覺dan oris'i tebrik ediyorum.
-

giant
-
- Kay覺t: 21 Mar 2010, 11:30
2fast4u » 11 Nis 2012, 19:52
Herojd

The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
- Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50