TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Orient Saat Arasındaki Fark

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İki Orient Saat Arasındaki Fark

Mesaj yaman20 » 27 Oca 2012, 14:09

Arkadaşlar aşağıdaki iki linkte iki benzer saat var.Birisi 290 tl diğeri 490 tl.Markofoni de ve markoponda.Acaba bu iki saat aynı mıdır yoksa fiyat farkından dolayı biri otomatik ,diğeri pilli midir. Ayrıca saat hakkında yorumlarınız da varsa değerlendirebilir misiniz? Değerli blgilerinize ihtiyacım var. Saygılar.

http://www.markafoni.com/product/1710158/

http://www.markapon.com/firsat/orient/2747
İyiyi ara, doğruyu ara, güzeli ara fakat kusuru arama.
Kullanıcı avatarı
yaman20

Re: İki Orient Saat Arasındaki Fark

Mesaj Frax » 27 Oca 2012, 15:23

Farkettiyseniz saatlerin kodları farklı. İnternetten kodlara bakabilirsiniz ben bilgi bulamadım. Bunun dışında kullanılan fotoğraf da aynı. Ben bir fark göremedim ancak yukarıdaki sitelerle ilgili güven sorununuz yoksa ucuzu tabi ki daha mantıklı.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj yaman20 » 27 Oca 2012, 15:32

Sn Frax bende size özelden yazıyordum haddim olmyarak cevabıınızı gördüm..Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.Dün akşamadan beri orient resmi sitesi olmak üzere tüm orient satan web sayfalarına baktım..Sadece baştaki rakam F ve S harfi değişiyor.Kendi resmi sitesinde ise sadece kod Eta ile başlıyor..Yani bu kodlardaki baştaki harf değişimi sanırım ithalat-ihracatla ilgili yoksa saatlerde fark yok sanırım..
Kendi sitesindeki link..

http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=21

Sizin görüşünüe ek bir şey var mı acaba?
Yoksa bir tane almayı düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
yaman20

Mesaj Magneto » 27 Oca 2012, 15:45

yaman20 yazdı:Sn Frax bende size özelden yazıyordum haddim olmyarak cevabıınızı gördüm..Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.Dün akşamadan beri orient resmi sitesi olmak üzere tüm orient satan web sayfalarına baktım..Sadece baştaki rakam F ve S harfi değişiyor.Kendi resmi sitesinde ise sadece kod Eta ile başlıyor..Yani bu kodlardaki baştaki harf değişimi sanırım ithalat-ihracatla ilgili yoksa saatlerde fark yok sanırım..
Kendi sitesindeki link..

http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=21

Sizin görüşünüe ek bir şey var mı acaba?
Yoksa bir tane almayı düşünüyorum..

Markafoni'de satılan FEM ile başlıyor .yani Resmi distribütör garantisi altında ...
SEM ler ise ortadoğu ,katar vs için tasarlanan saatlerdir bunların gün kadranlarında ingilizce ve arapça bulunur (eğer alacağınız saatte var ise ) Ayrıca SEM ler resmi distribütör garantisi altında değil , karpa ithalat tarafından getiriliyor
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Mesaj yaman20 » 27 Oca 2012, 15:53

İki saatte otomatik o halde..Sadece ithalatçı firma kaynaklı bir fiyat farkı mı var..Biri pilli diğeri otom. gibi bir durum yok ortada ben öyle anlıyorum..Saygılar..
Kullanıcı avatarı
yaman20

Mesaj Magneto » 27 Oca 2012, 15:59

yaman20 yazdı:İki saatte otomatik o halde..Sadece ithalatçı firma kaynaklı bir fiyat farkı mı var..Biri pilli diğeri otom. gibi bir durum yok ortada ben öyle anlıyorum..Saygılar..

evet iki saatte otomatiktir ve aynı modeldir
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Mesaj Frax » 27 Oca 2012, 18:31

Yukarıdaki satış siteleri ile ilgili olarak güvenilirlik sıkıntısı yoksa bence alın, fiyatı iyi, modeli güzel, kalitesi de belli :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj yaman20 » 27 Oca 2012, 18:38

Efendim,sn Frax ben ilk defa bu sitelerden alışveriş yapacağım.Fiyat olarak markapon avantajlı..ancak güvenirliliği konusunda hiç bir fikrim yok..Daha önce alışveriş yapanlar varsa bilgi verirlerse memnun olurum.Markoni ise forumda baya okudum,bir sıkıntı yok galiba..Saygılar..
Kullanıcı avatarı
yaman20

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, hakanbora ve 166 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners