TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio PRG130Y Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio PRG130Y Bilgi ve Öneri

Mesaj samuraiii » 04 Ara 2011, 19:12

Arkadaşlar ben casio prg 130y almak isitiyorum ama endişelerim var ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 130y ekranı siyah biliyorsunuz bunun dezavantajları varmı birde titanyum kordon ile silikon kordon arasında ne fark var yani silikon kordon sağlammıdır yıllarca kullanabilirmiyim. Ben saatimi hiç kolumdan çıkarmak istemiyorum. Bir deri kordonlu diesel almıştım ancak kordon en fazla 1 sene dayandıı hemen koptu silikonda böyle birşey yaşarmıyım birde siyah titanyum kordon bulabilirmiyim prg130y için cevaplarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.
Kullanıcı avatarı
samuraiii

Re: Casio PRG130y

Mesaj drk » 04 Ara 2011, 19:18

Siyah ekranı karanlıkta okuması biraz daha zor ama saatin ışığı var nasıl olsa. Titanyum bilezik silikona göre uzun vadede daha kullanışlıdır ancak silikonu da eskidiğinde değiştirirsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj samuraiii » 04 Ara 2011, 20:03

Peki eskime süresi ne kadar silikonun birde ben herzaman bukabilirmiyim bu silikon kordonu acaba ...
Kullanıcı avatarı
samuraiii

Mesaj drk » 04 Ara 2011, 20:29

Eskime süresi kullanımınıza bağlı, 1 yılda kullanılmaz hale gelir, 10 yılda yeni gibi kalır. Siz en iyisi titanyum bilezik alın.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj samuraiii » 04 Ara 2011, 23:35

Ben biraz araştırdım mesela örme kordonları varmış bunların peki ben kendime yedek olarak bu örme kordonlardan nasıl ve nereden alabilirim ya 130 y de ısrarcı olmamın tek sebebi çok beğenmiş olmam siyah rengi çok seviyorum o yüzden vazgeçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim gerçekten birde sitede acaba 130 y kullanıcısı varmı memnunmu...
Kullanıcı avatarı
samuraiii

Mesaj drk » 04 Ara 2011, 23:47

Ben 110Y kullanıyorum, oldukça memnununum çünkü saatten çok fazla bir beklentim yok. Spor, çok amaçlı macera saati :)
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Casio PRG130Y Bilgi ve Öneri

Mesaj samuraiii » 05 Ara 2011, 21:36

Harika siyah saat seviyosunuz demek size bir sorum daha olcaktı peki 11y nin kasası çelik demi bu kasa çizilince ne kadar belli oluyor yani siyahın altından çizik baya belli oluyomu bide bu çizikleri sildirebilirmiyiz yoksa kasa siyah diye bu yapılmıyormu merak ettim :)) ya çok soru soruyorum biliyorum ama napim kafam takılıyor işte :D
Kullanıcı avatarı
samuraiii

Re: Casio PRG130Y Bilgi ve Öneri

Mesaj drk » 05 Ara 2011, 21:49

Kasa çelik üzerine kaplama. Çizilince kaplama kalkıyor ve altından çıplak metal çıkıyor. Tamiri mümkün değil, belki tüm kaplama sökülüp yeniden uygulanabilir. Çizikler haliyle normal bir saate göre daha çok belli oluyor ama siyah saat sevkinize uyuyorsa vazgeçmeyin derim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners