TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Bilgi

Mesaj watcha » 12 Kas 2011, 01:34

Merhabalar.Sİtenizi uzun süredir takip ediyorum açıkçası işim düşünce üye oldum. :D Herneyse yılbaşı yaklaşırken ben de saat arayışına girdim ve artık kaliteli bir saat takma vaktimin geldiğini düşünüyorum.Aşağıda resmi olan saatli beğendim bir kaç eksiği dışında.Saatin kayışındaki sarılar çok rahatsız edici.Bu tam kafamda olan saat ama o sarılar saatten soğuttu beni.Benim sorum bu saate aynı bu tarz ama sadece siyah renk kayış bulma imkanım olur mu?(orjinal olması şartıyla) ve bir de uyumlu çelik kayış varmıdır buna? Deri kayışı kullanıcam ama yazın malum deri kayışta terleme problemi oluyor.Ve tabiki bu saati önerirmisiniz? Seiko çok tutulan bir saat sitede ama sadece bu saat ile ilgili pek yorum bulamadım.Bu saate benzer daha kaliteli saat önerilerinize de açığım.Tabi fiyatı 1000lirayı aşmaması şartıyla :D

Resim
Kullanıcı avatarı
watcha

Re: Seiko SNAE67P1

Mesaj Bond » 12 Kas 2011, 01:44

TSF'ye hoş geldin :champ: Tüm sorularının cevabı evet. Ayrıca bu modelin farklı renk kombinasyonuna ve çelik bileziğe sahip modellerinin bir çok konusu ve incelemesi var forumda. Aramaya Seiko Sportura Alarm Chronograph yada Seiko SNAE yazman yeterli. Bu sarı olan modelde bazı konularda geçiyordu. Güzel saat bence birde saati taktın mı yoksa sadece fotoğraftan sarılar rahatsız edici mi diyorsun?

Konu linkleri altta. ;)

Seiko Sportura SNAE69P & Chronograph SNAD89P Yorum ve Bilgi :arrow: viewtopic.php?f=62&t=6506&p=81159#p81159

Seiko Sportura SNAE69P1 Alarm Chronograph İnceleme :arrow: viewtopic.php?f=13&t=6555&p=82071#p82071

Seiko Sportura SNAE65P Alarm Chronograph İnceleme :arrow: viewtopic.php?f=13&t=6555&p=82071#p82071
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj watcha » 12 Kas 2011, 01:57

Cevabınız için teşekkürler.Mağazada gördüm saati sarılarını beğenmediğim için takmadım.İnternette bakınca saate biraz daha ilgimi çekti.Kayışı değiştirmek geldi aklıma sizlere danışayım dedim.Linkleri tam olarak incelemedim fakat ilk resimlerdeki saatler sanırım bu saatin çelik kordonlusu;

Resim

Ben kasa olarak çok beğendim saatin siyah oluşunu.Aslında Üstteki resim tam aradığım saatti fakat siyah olan daha bir güzel geldi gözüme.Düz siyah orjinal kayışlar ve bu saate uygun çelik kayışlar ortalama ne kadardır onu da öğrenirsem çok memnun olurum.

Kalite,mekanizma bakımından bir sorun yok sanıyorum?
Kullanıcı avatarı
watcha

Mesaj Bond » 12 Kas 2011, 02:03

watcha yazdı:Linkleri tam olarak incelemedim fakat ilk resimlerdeki saatler sanırım bu saatin çelik kordonlusu;

Yani bu kadar yazmışız bir incele istersen :o :D Fiyat hakkında hiç bir bilgim yok fiyatları ancak mağaza ve satıcılardan alabilirsin. Çelik bilezikli alıp sonradan deri almak daha mantıklı zaten. Çok pahalı bir şey olacağını sanmıyorum.

Ek öneri olarak bu model üzerinden gidersek bence eski Sportura alarm serisi ve farklı bazı alarm modelleri daha başarılı. Bulabilirsen birde onlara bakmanı tavsiye ederim. Linkleri ekliyorum. 1000 TL tavsiyesi için ise forumda bir sürü konu var onları inceleyebilirsin.

Seiko Sportura SNAD23P2 Alarm Chronograph Tavsiye ve Bilgi :arrow: viewtopic.php?f=62&t=4339&p=49657#p49657

Seiko Sportura SNA595P1 Alarm Chronograph Kullanıcı İncelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=2678&p=27909#p27909
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Bilgi

Mesaj watcha » 12 Kas 2011, 02:09

İncelemeden yazdım yani onu demek istemiştim yanlış anlamayın lütfen :D İlginize çok teşekkürler linkleri inceleyip sorum olursa tekrar yazarım :D :D
Kullanıcı avatarı
watcha

Mesaj SeRxx » 12 Kas 2011, 02:11

Evet o saatin çelik kordonlusu; incelemenin altında ki yorumlara bakılırsa güzel bir seçim olmuş. Seiko Sportura serisi kaliteli bir seridir mekanizma konusunda zaten Seiko kendini ispatlamış ve bana göre bu fiyat aralığında bu performansı verecek başka saat yok gibi.. Bence kırmızı dikişli kayış veya metal bilezik seçiminiz olsun. Metal bileziklisini alıp sıkı bir pazarlıkla yanında kırmızı dikişli kayışı da almak güzel olur ;)

edit: ben yazarken cvp gelmiş zaten 8-)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Bond » 12 Kas 2011, 02:25

watcha yazdı:İncelemeden yazdım yani onu demek istemiştim yanlış anlamayın lütfen :D İlginize çok teşekkürler linkleri inceleyip sorum olursa tekrar yazarım :D :D

Yok bende güldüm zaten takılmak için yazdım :D Senin istediğin model Sportura SNAE69P1 bu durumda. Çelik kasa bilezik, siyah bezel ve siyah kadran olan. Sonra ek olarak istediğim bir kayışı alırsın zevkine göre. ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj askmex » 20 Kas 2011, 23:06

http://www.seikowatches.com/baselworld/2011/products/sportura/SNAE69P1.html
Gönderdiğim linkte aradığın modelin çeşitleri var, ben 69p1 modelini almıştım, diğerlerinden farkı bezel olarak klasik, rakamsız.
Kullanıcı avatarı
askmex

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners