TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

50-60 $ Bütçe İçin Seiko 5 Giriş Modeli Otomatik Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

50-60 $ Bütçe İçin Seiko 5 Giriş Modeli Otomatik Tavsiyesi

Mesaj wolverin » 26 Tem 2011, 03:38

Arkadaşlar giriş için bir türlü karar veremedim , yardımcı olursanız sevinirim ben şu modelleri buldum(aşağıda) aradığım tarz sade bu civarlarda (50 60dolar) varsa seiko ya da orient tavsiyenizi alabilirim. şu an fazla para vermeyi düşünmüyorum çünkü hedef swiss :lol:

Watchuseek den alıntı

snxf01
aslında bu model hoşuma gitti deri kayışla tabi ama aynı modelin bir kaç çeşidi var sanırım kadranlar aynımı bilemiyorum ancak bilezikler farklı bunada yorumlarınızı bekliyorum link:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dwatches&field-keywords=snxf01

Resim
Resim

snk789

saat diğerlerinden ufak gibi duruyor deri kayışla nasıl olur hiç bilmiyorum.

Resim

snk355
Resim

snx111

Resim
Resim
heralde 2 kadran tipi var gümüş ve beyaz link:

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dwatches&field-keywords=SNX111

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler birde deri kayış olarak şunu düşündüm sizce uygunmudur ?

Resim
http://cgi.ebay.com/20mm-Black-Leather-Deployment-Clasp-WATCH-BAND-STRAP-/250856320298?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1602611689031330506
Kullanıcı avatarı
wolverin

Re: seiko model seçimi ve 50-60 $ lık otomatik tavsiyesi

Mesaj Clk » 26 Tem 2011, 07:44

snxf01, ince indexleri ve farkli kollari ile gayet zarif duran bir saat. 789 ve 355'in kalin indexleri maalesef biraz ucuz duruyor (sadece fotograflardan degil kendi seiko5 saatimin üzerinden konusuyorum).

Diger bir nokta, seiko5 bilezikleri bazen cok cok ucuz bir görüntü ve his verebiliyor. Seninde düsünmüs oldugun gibi en iyisi deri kayis ile kullanmak. Yeni saatin simdiden hayirli olsun ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: 50-60 $ Bütçe İçin Seiko 5 Giriş Modeli Otomatik Tavsiye

Mesaj Bond » 26 Tem 2011, 09:05

İlk model güzelmiş Clk'ya katılıyorum. Yalnız amazon sanırım gönderim yapmıyor ve bu saati Türkiyede bu fiyata bulabileceğini hiç zannetmiyorum. Diğer modeller zaten yazdığın fiyattan daha yüksek linklerde. Bu modellerin çoğu ülkemizde satılmıyor bildiğim kadarı ile, ebay'de güvenli satıcılardan bu ve yakın fiyatlarda Seiko 5 ve Orient modellerini arayıp onlar arasından seçim yapman daha kolay olacaktır. Mekanizması zaten diğer birçok Seiko 5 modeli ile aynı. Şimdiden güle güle kullan.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj wolverin » 26 Tem 2011, 14:24

başta yorumlarınız için teşekkürler

@clk , sizdeki 5 nedir ben snxf01 ve 355 arsında kalmıştım 355 ebayda 62 dolar civarı diğeride amozonda 55 dolar civarı snxf01 in çelik bileziği sık baklalı olan silver dial mı acaba linkte vardı farklarını sormuştum o linkte 3 fiyat var
Kullanıcı avatarı
wolverin

Mesaj wolverin » 26 Tem 2011, 14:27

@bond , amozonda bu saat(snxf01) oradan almayı düşündüm neden tr ye gönderimi yok acaba teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
wolverin

Mesaj wolverin » 26 Tem 2011, 15:11

ek olarak amozona baktım yeni adrese gönderi yapmıyor kargo nedeni ile ancak , amozon un bir de market place i var o kabul ediyor sanırım cevaplarınıza göre işlem yapacağım teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
wolverin

Mesaj Clk » 26 Tem 2011, 16:50

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj wolverin » 28 Tem 2011, 16:17

arkadaşlar karasız kaldım şu siyah kadranı görünce şu üçü arasında bir yorum yapar mısınız , clk sen lume kaba durur deyince canlandıramadım gözğmde biraz kafam karıştı ama siyah kadranlıdada o lumuler var fotoları koyuyorum yorumlarsanız sevvinirim.

birde bu saatlere kayış alırken kaç mm almalıyım.

amozondan alıcam ama pay pal la ödeme yok güvenebilirmiyim kart no istiyor direkt , ebaydan daha iyididr diye düşündüm.

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim , yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.
1
Resim

2
Resim

3
Resim

bir tane siyah kadran var diğer fotolar önceden eklemiştim , fotolar biraz büyük çıktı , aslında birazda kadran rengi kafamı karıştırdı.
Kullanıcı avatarı
wolverin

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners