TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Automatic SARB071 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Automatic SARB071 Bilgi ve Yorum

Mesaj wolverin » 03 Tem 2011, 14:18

arkadaşlar aslında aklımdan visodate geçiyor ama şu an için imkansız , giriş olarak bir seiko alayım dedim bu siteye ilk girdiğimde sadece seiko alacaktım :? 6r15 mekanizmaları okurken bir alış veriş sitesine girdim orada bir model çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum ancak pek bir bilgi yok , saatler bire bir aynı gibi ama biri 438 dolar biri 68 dollar , 68 dolar lıkta 6r15 yazıyor kadranda yani mekanizmada aynı sanrım , ben anlayamadım bu işi ne fark var , satıcıdan daha cevap gelmedi ama 68 dolar olanı almayı düşünüyorum kısaca , bu saatin satıldığı başka bir yer varmı birde beyaz kadranlısı var mı nereden bulabilirim yurtdışı , tr yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar fotolar ve linkleri aşağıya ekliyorum.

birinci

http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB071/SEIKO-Automatic-Watch-6R15-SARB071.html
Resim

ikinci:

http://www.seiyajapan.com/product/S-Z20CALF/SEIKO-Original-Strap-for-20mm-Lug-size-watch.html
Resim
Kullanıcı avatarı
wolverin

Re: seiko automatic

Mesaj Emre » 03 Tem 2011, 14:22

68 dolar olani deri kayis.

Original Strap for 20mm Lug Size : 20mm lug (kayisin saatle birlestigi kismin genisligi) icin orjinal kayis.

Edit: Yanlis anlasilmasin Seiko'yu kucumsemiyorum ama 438 dolar vermek yerine daha uygun butceli otomatik Seiko'lar veya ETA mekanizmali bir Swiss Made dusunebilirsiniz. Sifir almaniz sart degil tabi ki.
En son Emre tarafından 03 Tem 2011, 14:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: Seiko Automatic

Mesaj drk » 03 Tem 2011, 14:25

İkinci ilanda belirtmiş, saat dahil değildir diye.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj gphoton » 03 Tem 2011, 14:44

bu model süper bişi, bir arkadaşımda aynısı vardı. Kalitesini inanılmaz belli eden bir saat fakat bende emre08 ile aynı görüşteyim. Fiyat çok yüksek maalesef.
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj nickynick » 03 Tem 2011, 17:00

Bu fiyata çok rahat visodate alabilirsiniz. Ama 100$ seviyesinde bir para ayırmak istiyorsanız, Ebay'den Orient'lere bir göz atın.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Seiko Automatic SARB071 Bilgi ve Yorum

Mesaj Bond » 03 Tem 2011, 23:29

Bu modelin farklı versiyonu için detaylı inceleme mevcut forumda. ;)

TSF Seiko SARB031 Kullanıcı İncelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=4127#axzz1R4lxo4QW
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Seiko Automatic SARB071 Bilgi ve Yorum

Mesaj wolverin » 04 Tem 2011, 00:30

arkadaşlar teşekkürler , kusura bakmayın bir yanlış anlaşılma oldu ben güler yüzü görünce saat sandım , aslında öylesine bakıyordum hoşuma gitti tabiki o fiyata isveçi tercih ederim , sayın bond arattım önceden sarb031 i okudum 6r15 mekanizmayı da böylece gördüm rezilliğime doymıyım :) kayışı saat sandım birde satıcıya mesaj çektim...
Kullanıcı avatarı
wolverin

Mesaj asymptote » 04 Tem 2011, 00:56

NickyNick yazdı:Bu fiyata çok rahat visodate alabilirsiniz. Ama 100$ seviyesinde bir para ayırmak istiyorsanız, Ebay'den Orient'lere bir göz atın.

İkinci eli kastettin sanırım. Zira birinci elinin fiyatı 720 CHF..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners