TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tissot PRC50 Chrono Yorum / Seiko 5 Sports SNZF21J1 Al覺nd覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRC50 Chrono Yorum / Seiko 5 Sports SNZF21J1 Al覺nd覺

Mesaj octopusokan » 15 Haz 2011, 21:33

Merhaba arkadalar;

Saatlerle ilgili bir site ararken sizi buldum :) . Daha 繹nce hi癟 kullanmad覺覺m i癟in saatlerle ilgili hi癟bir bilgim yok. G繹rd羹羹m kadar覺yla burada 癟ok g羹zel bir payla覺m ortam覺 var. Umar覺m yard覺mc覺 olursunuz.

u anda WAT 繹rencisi olarak Amerika'day覺m. T羹rkiye'ye d繹nmeden 繹nce kendime bir saat alay覺m diyorum. Uzun arat覺rmalar覺mdan sonra aa覺daki resmini g繹rd羹羹n羹z Tissot T34.1.488.52 saatini beendim. 200 dolar fiyat覺 var. Size sormak istediim bu segmentteki bir saat i癟in nas覺ld覺r, kalitelimidir? Yoksa baka marka/modellere mi y繹nelmeliyim? (tek art覺m metal kordon ve siyah kadran olmas覺)

Birde su ge癟irmezlii 50M olarak yaz覺yor. Bu fiyattaki kar覺lat覺rd覺覺m Seiko modellerde 100M yaz覺yor. Bu konuda s覺k覺nt覺 yaarm覺y覺m?

Resim

Tarz: Klasik
Seri Adi: T-CLASSIC
Kasa Cinsi: elik
Kasa ap覺: 38 mm
Cam Cinsi: Safir Kristal Cam
Su Ge癟irmezlik: 5 ATM
Makine Cinsi: Pilli
Dier zellikler:Takvim-Kronograf
Kullan覺c覺 avatar覺
octopusokan

Kay覺t: 01 Oca 2010, 02:14

Re: Tissot T34.1.488.52 Hakk覺ndaki D羹羹nceleriniz

Mesaj drk » 15 Haz 2011, 21:55

Seiko'da, tissot'da fiyat-performans oran覺 y羹ksek markalar, her iki markan覺n da bir癟ok modeli i癟in bu durum ge癟erli. 50m wr'ye sahip bir saatle en fazla y羹zebilirsin(pek tavsiye edilmez, o y羹zden du alabilirsin diyelim), 100m wr ile de en fazla y羹zme ve birka癟 metrelik dal覺. Yani suyla 癟ok fazla ha覺r neir olmayacaksan fazla wr'ye gerek yok. Fotoraf覺n覺 koyduun saat de fiyat覺na g繹re gayet kaliteli ve sevilen bir model ancak baka markalar覺da incelemeni tavsiye ederim. Saat dan覺ma k覺sm覺da benzer fiyat aral覺覺 i癟in 繹nerilmi bir癟ok saate ulaman m羹mk羹n.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj octopusokan » 15 Haz 2011, 22:29

drk yazd覺:Seiko'da, tissot'da fiyat-performans oran覺 y羹ksek markalar, her iki markan覺n da bir癟ok modeli i癟in bu durum ge癟erli. 50m wr'ye sahip bir saatle en fazla y羹zebilirsin(pek tavsiye edilmez, o y羹zden du alabilirsin diyelim), 100m wr ile de en fazla y羹zme ve birka癟 metrelik dal覺. Yani suyla 癟ok fazla ha覺r neir olmayacaksan fazla wr'ye gerek yok. Fotoraf覺n覺 koyduun saat de fiyat覺na g繹re gayet kaliteli ve sevilen bir model ancak baka markalar覺da incelemeni tavsiye ederim. Saat dan覺ma k覺sm覺da benzer fiyat aral覺覺 i癟in 繹nerilmi bir癟ok saate ulaman m羹mk羹n.

Cevab覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹r ederim. G羹nl羹k kullan覺mda su ge癟irmemesi benim i癟in yeterli denizde yada duta 癟覺kart覺r覺m zaten ;) .

"ancak baka markalar覺da incelemeni tavsiye ederim. " derken daha iyileri de var anlam覺nda m覺yd覺? :lol: Neyse ben oraya biraz daha bakay覺m o zaman.

Baka yorumu olan arkadalar olursa da memnun olurum. Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
octopusokan

Mesaj drk » 15 Haz 2011, 22:33

Daha iyisi veya k繹t羹s羹 deilde farkl覺 tarzlarda belki daha 癟ok houna gidecek bir tasar覺m bulabilirsin manas覺nda s繹ylemitim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj octopusokan » 15 Haz 2011, 22:39

drk yazd覺:Daha iyisi veya k繹t羹s羹 deilde farkl覺 tarzlarda belki daha 癟ok houna gidecek bir tasar覺m bulabilirsin manas覺nda s繹ylemitim :)

Anlad覺m 繹renci ve k覺s覺tl覺 b羹t癟e olunca b繹yle hereye dikkat ediyor insan kusura bakmay覺n :D .
Kullan覺c覺 avatar覺
octopusokan

Re: Tissot PRC50 Chrono T34.1.488.52 Hakk覺ndaki D羹羹nceleriniz

Mesaj Frax » 16 Haz 2011, 00:14

Bu fiyat d羹zeyindeki en iyi alternatifler Tissot ve Seiko'lar. Fazla 癟eit olduu i癟in unu al覺n diyemem ama internetten bir癟ok modele bakabilirsiniz. PR50 konusunda ise kronografs覺z modelini g羹nl羹k olarak 5-6 y覺ld覺r kullan覺yorum, fiyat覺na g繹re iyi bir saat diyebilirim, al覺rsan覺z piman olaca覺n覺z覺 d羹羹nm羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj octopusokan » 16 Haz 2011, 09:02

Frax yazd覺:Bu fiyat d羹zeyindeki en iyi alternatifler Tissot ve Seiko'lar. Fazla 癟eit olduu i癟in unu al覺n diyemem ama internetten bir癟ok modele bakabilirsiniz. PR50 konusunda ise kronografs覺z modelini g羹nl羹k olarak 5-6 y覺ld覺r kullan覺yorum, fiyat覺na g繹re iyi bir saat diyebilirim, al覺rsan覺z piman olaca覺n覺z覺 d羹羹nm羹yorum.

ok teekk羹rler yorumunuz i癟in. Karar覺m覺 verip sat覺n ald覺覺m zaman buradan paylaaca覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
octopusokan

Mesaj octopusokan » 17 Haz 2011, 11:02

Arkadalar 1-2 g羹n i癟erisinde saatimi alaca覺m.Son olarak Seiko SNDA75 ile bu model aras覺nda kald覺m. Siz olsan覺z hangisini al覺rs覺n覺z Tissotu mu yoksa aa覺daki Seiko'yu mu?

Resim

Paslanmaz 癟elik T襤CN kasa
ift fonksiyonlu Chronograph
Ekstra fosforlu g羹m羹 kadran ve g繹stergeler
Japon Quartz Seiko 7T92 Mekanizma
Genilik:42 MM ,kal覺nl覺k:9 MM..

Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
octopusokan

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 162 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners