TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 TL Seviyeside Hem Kalite Hem Tarz Bayan Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

500 TL Seviyeside Hem Kalite Hem Tarz Bayan Saati Önerisi

Mesaj beyazıt » 01 Oca 2011, 15:59

Tanısma bolumunde kısaca ozetledıgım uzere, saatını banyodan banyoya cıkaran, saate aksesuar olarak baktıgım gıbı kalıtesınde de onem veren ve saat almak uzere arastırma halınde olan bırıyım..bunun ıcın ayırdıgım butce sızın tanıttıgınız veya sahıp oldugunuz saatlere nazaran oldukca dusuk sevıyede.. ıstersenız lafı daha fazla uzatmadan begenı krıtelerımı kısaca belırteyım..yardımlarınızı ve fıkırlerınızı esırgemezsenız sevınırım..

- sade, sık, zarıf,
- dortgen,
- metalık,
- hem spor ham klasık tarza uygun,
- gundelık kullanıma uygun,
- 500 tl.yı asmayacak
- (ımkan dahılınde) kaliteli..
- gorur gormez vurulacgım, kesınlıkle "sıkıdım sıkıdım, taslı, renklı, cumbuslu" olmayan BAYAN saati.. (bunu belırtmeyı unuttum pardon:)

derken cok sey mı ıstemıs oluyorum ? : )
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Re: "Sınırlı bütçeye uygun, hem kalıte hem tarz" desem ... ??

Mesaj beyazıt » 01 Oca 2011, 16:06

sızı bulmama vesıle olan su saatle baslayalım mesela..

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=3527&urun=Candino+C4258-1

İlk gözüme carpan ne yalan soyleyım ındıırmı oldu..ardından ozellıklerını ıncelerken "işviçre" menseili oldugunu okuyunca acaba oldum..modelde fena degıl gıbı..arastırırken marka hakkında pek bırsey bulamadım ama buraya uye olunca sız ısın uzmanlarının markaya pek guvenmedıgınızı, tavsıye etmedıgınızı anladım..yıne de bu model hakkında fkrlerınızı merak edıyorum..
En son beyazıt tarafından 01 Oca 2011, 19:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj Archezia » 01 Oca 2011, 16:14

Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Fakat verdiğiniz linklerden ulaşamıyoruz saatlere. Linkleri direk kopyalayarak değil de [url]saatin linki[/url] şeklinde koyarsanız o zaman görebiliriz. İletinizin sağ üst kısmında değiştir butonu vardır. O butonu tıklayarak bahsettiğim düzenlemeyi yapabilirsiniz.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj beyazıt » 01 Oca 2011, 16:23

: ) pardon..acemılıgıme verın ltf..duzeltme yapılmıstır..

hosbuldum efenım : )
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj Ahbob » 01 Oca 2011, 16:41

Bu tanimlari gorunce aklima ilk gelen marka Tissot oldu.Eger Istanbulda iseniz Sirkecide Tevfik Aydin'a bir goz atmanizi tavsiye ederim.Hem model acisindan yeterli hem de fiyat acisindan uygundur.Yaklasik 1-1,5 ay once anneme Konyali Saat'de 800 lira gibi bir etiketi olan saati siparis ettim.Yaklasik 3-4 gun icinde getirttip 200 lirasi nakit 400 lirasi kredi kartiyla taksitli olmak uzere 600 liraya aldim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj beyazıt » 01 Oca 2011, 19:07

ahbob yazdı:Bu tanimlari gorunce aklima ilk gelen marka Tissot oldu.Eger Istanbulda iseniz Sirkecide Tevfik Aydin'a bir goz atmanizi tavsiye ederim.Hem model acisindan yeterli hem de fiyat acisindan uygundur.Yaklasik 1-1,5 ay once anneme Konyali Saat'de 800 lira gibi bir etiketi olan saati siparis ettim.Yaklasik 3-4 gun icinde getirttip 200 lirasi nakit 400 lirasi kredi kartiyla taksitli olmak uzere 600 liraya aldim.

tam ısabet : ) mevcut saatlerımden birisi tissot zaten..tasarım olarak sık, sade ve kalıtelı..ama netten baktım bıraz tıssotlara, bırkac model sectm ama henuz bana "işte budur" dedırten bırsey bulamadım..ne tıssotta ne baska markada.. : )
gerekkı nette mg.dakınden daha fazla cesıt vardır dıye dusunuyorum..yanlısmıyım?
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj beyazıt » 01 Oca 2011, 19:18

beyazıt yazdı:sızı bulmama vesıle olan su saatle baslayalım mesela..

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=3527&urun=Candino+C4258-1

İlk gözüme carpan ne yalan soyleyım ındıırmı oldu..ardından ozellıklerını ıncelerken "işviçre" menseili oldugunu okuyunca acaba oldum..modelde fena degıl gıbı..arastırırken marka hakkında pek bırsey bulamadım ama buraya uye olunca sız ısın uzmanlarının markaya pek guvenmedıgınızı, tavsıye etmedıgınızı anladım..yıne de bu model hakkında fkrlerınızı merak edıyorum..

buna ılaveten Fossıl ve Tommyhilfiger'dan begendıgım bırkac model var..250-300 tl cıvarları..aslına bakarsanız asıl ısı saatcılık olmayan bır markanın fason urunlerıne ragbet etmemelı dıye dusunurum ama model olarak hosuma gıdınce "cok mu kalıtesız acaba??" dıye de tereddutlerım oluyor..sizce??

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=44309&urun=Fossil+ES2479
http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=19156&urun=Tommy-Hilfiger+TH1780661
Kullanıcı avatarı
beyazıt

Mesaj Ahbob » 01 Oca 2011, 19:37

Bence moda markalari tercih listesinde olmamali.Tabi bu benim sahsi gorusum.Eminim ki biraz arastirma ile cesitli saat markalarinin hosunuza giden modellerini bulabilirsiniz.Moda markalarinda da Calvin Klein ve Burberry gibi markalari tercih etmenizi oneririm.Bildigim kadariyla bu markalarin da saatleri Swiss Made diye geciyor.Diger moda markasi saatlerden daha kaliteli oldugunu dusunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 153 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners