TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bamford Rolex Submariner

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bamford Rolex Submariner

Mesaj lukas » 22 Ara 2010, 18:05

bu renkler katalokta yok özel yapım mı acaba?kapalıçarşıda satılıyormuş.submariner çok güzel

Resim

Resim

bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Resim
Kullanıcı avatarı
lukas

Re: all black rolex

Mesaj orakay » 22 Ara 2010, 18:15

Bence çok güzel bir model. En sevdiğim Rolex modeli olan Deep Sea kadar güzel.
Almışken bana da al bitane
Kullanıcı avatarı
orakay

Mesaj drk » 22 Ara 2010, 18:39

Lukas, gösterdiğiniz saatler orijinal saatin üzerine sonradan DLC kaplama yapılan saatlerdir. Bamford, Project X Design gibi firmalar kişiye özel üretim mantığıyla mevcut saatin üzerinde değişiklikler yaparlar. Kadrana veya arka kapağa yazı da yazdırabilirsiniz. Öte yandan bu işlemler sonunda saat orijinal Rolex garantisinin dışında kalır. DLC kaplama rolex ise tamamen zevk meselesi, şahsen ben tercih etmem. DLC her ne kadar dayanıklı bir kaplama çeşidi olsada sert bir darbede eğer kaplamanın altındaki metal gözükecek şekilde saate zarar gelirse tek çözüm yeniden kaplama yapılmasıdır, normal çelikteki gibi çizikler yok edilemez.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 22 Ara 2010, 18:40

Lukas linkteki konudan bilgi alabilirsin. Forumda Bamford, Project X Designs, Hunter diye arama yaparsan ek bilgilerde olması lazım. Kapalı çarşıda olup olmadığını bilemeyeceğim ama resimler orjinal olmayabilir bu sebeple websitedakilerle değiştiriyorum. Özellikle Project X modelleri çok hoş bakmanı tavsiye ederim. Hepsinin internet sitesi linkteki konuda var.

Kişiselleştirilebilir Rolex'ler :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=2759&p=28866&hilit=bamford#p28866

Almayı düşündüğün Bamford Submariner modeline ne kadar fiyat verdiler?
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Bamford Rolex Submariner

Mesaj lukas » 22 Ara 2010, 19:14

çok teşekkür ederim.görsel olarak çok beğendim.ama sn drk nin söyledikleride; rolex garantisi dışında kalması ve çizik olayı biraz kafamı karıştırdı.ben izmirdeyim ablamın bir çalışanı kapalıçarşıda rolex bakarken görmüş.benim bir rolex alma istediğimi bildiğinden girip konuşmuş .liste fiyatı 10.000$ ama 7000$ olur demişler.yarın ablam kendisi gidip bakacak.neticeyi söylerim.
Kullanıcı avatarı
lukas

Mesaj Bond » 22 Ara 2010, 19:30

Bamford kendiside belirli süre garanti veriyor olması lazım websitesinden bakabilirsin. Evrakları olmasına çok dikkat et. Bamford çıkışlı saatlerin hepsi Rolex'den geliyor ve tümü için firmada seri no kayıtlıdır. Alım öncesi firma ilede temas etmen doğru olacaktır.

Diğer konuda yazdığı gibi ikinci el değeri normal Rolexlere göre çok daha fazla düşüyor ve zor satılıyor. Elbette oldukça zor karardır birşeyi çok beğendiğin zaman ama benim tavsiyem Submariner için bu bütçeyi ayırmışken yeni seramik bezel modelinden almandır. PVD DLC diver saat isteğini daha hesaplı ve fiyat performans oranı üst seviyede bazı markalar ile tatmin etmen her zaman mümkün. Örnek DLC Steinhart Ocean Black gibi bir ürünle olabilir yada birkaç firmada daha olması lazım benzer ürünler.

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj nickynick » 22 Ara 2010, 19:32

Bond yazdı:Bamford kendiside belirli süre garanti veriyor olması lazım websitesinden bakabilirsin. Evrakları olmasına çok dikkat et. Bamford çıkışlı saatlerin hepsi Rolex'den geliyor ve tümü için firmada seri no kayıtlıdır. Alım öncesi firma ilede temas etmen doğru olacaktır.

Diğer konuda yazdığı gibi ikinci el değeri normal Rolexlere göre çok daha fazla düşüyor ve zor satılıyor. Elbette oldukça zor karardır birşeyi çok beğendiğin zaman ama benim tavsiyem Submariner için bu bütçeyi ayırmışken yeni seramik bezel modelinden almandır. PVD DLC diver saat isteğini daha hesaplı ve fiyat performans oranı üst seviyede bazı markalar ile tatmin etmen her zaman mümkün. Örnek DLC Steinhart Ocean Black gibi bir ürünle olabilir yada birkaç firmada daha olması lazım benzer ürünler.

Resim

Süper fikir, +1 :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj lukas » 22 Ara 2010, 19:42

2.el değerinin düşmesi satmayacağım için çokta önemli değil ama garanti durumu önemli..yarın satıcı neler söylecek bakalım..
bu arada yeni submarinerin fiyatını biliyormusunuz?forumda resmi varmı acaba
Kullanıcı avatarı
lukas

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners