TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Girard Perregaux İkinci El Düşünüyorum - Orjinallik Teyidi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Girard Perregaux İkinci El Düşünüyorum - Orjinallik Teyidi?

Mesaj uncass » 28 Ağu 2010, 21:03

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-girard-perregaux-girard-perragaux-vintage-1995-sifir-saat-1000-tl-30031331/detay

Bu saati almak niyetindeyim ama sahte mi orijinal mi emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
uncass

Re: Girard Perregaux İkinci El Düşünüyorum - Orjinallik Teyidi?

Mesaj Wwtr » 28 Ağu 2010, 21:27

Bu konunun uzmanı değilim ama kutu,resim kalitesi ve fiyattan benim anladığım replika bile denemeyecek bir çin işi.Tabi yanılıyor olabilirim.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Bond » 28 Ağu 2010, 21:31

1000 TL civarına bir sürü kaliteli orjinal saat alabilirsiniz. Danışma kısmındaki konulara bakınız. Nasıl emin olamadınız bilmiyorum ama elbette sahte, sorduğunuz modelin liste fiyat $ 36.050 US. Ayrıca acaiyip uyduruk duruyor. En azından bir google'a model adını yazıp bir baksaydınız. Normalde sitemizde sahte saatler üzerine konuşmuyoruz. Elbette kurallarda belirttiğimiz üzere özel durumlarda bu tarz teyid konularına yardımcı olmaya çalışıp daha sonra genelde siliyoruz. Siz cevap aldığınızı teyid edince konuyu kaldıradabiliriz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 28 Ağu 2010, 23:12

Aklima Razz kardesimin Türkiyede ki alisveris ahlaki ile ilgili serzenisi geldi bu ilani görünce. Öncelikle TÜRK gibi yaziyorum DELIKANLI olmayi ögrenmemiz gerekiyor. Insanlari neyle nasil kandirmaya calistigini zannediyor bu insanlar anlamiyorum. Hadi sen hödüksün almissin sahtesini peki satarken neden bunu sahte diye satmiyorsun? Neden güvenen insanlarin canini yakmaya calisiyorsun?

Bu söylediklerim sadece bu satici icin degil, genel anlamda bu yöntemi izleyen tüm saticilar icin gecerlidir. Bir örnek vereyim... Rolex Milgauss'un taklitini satarlar satarlarkende kimsenin ayiramayacini filan söylerler. Orijinali ile sahtesi arasinda 2 mm cap farki vardir. Bu farki görmeye usta mi lazim? Uzman mi?

Neyse, yine cinlerim tepeme cikti.... uncass, herhangi bir saat almadan önce burada paylasman ve üyelerimizin fikrini alman en mantikli cözüm olacaktir. Sahte saatler sadece tuzaktir ve orijinalini taniyan yada bir kere görmüs olan bir insan 200 metre mesafeden sahte oldugunu anlar...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Wwtr » 28 Ağu 2010, 23:33

Bir de bu sahibinden.com sitesinde sahte saatleri satmak nasıl yasal oluyor onu anlamıyorum.Vergisi yok hadi ikinci el dersin,demezler mi nereden aldin nereden buldun?
En önemli nokta da sertifikası bulunmayan ürünler ki bunların da sahtesi yapılabilir,%95 sahtedir diye düşünüyorum.Bu yüzden saat devleri internetten seri numarası sorgulamayı geliştiriyorlar.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj uncass » 30 Ağu 2010, 10:41

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. bu sitedekı ve sahibinden.com daki farklı alternatiflere yoneleceğim. saatler cok ustunkoru bılgıye sahip oldugum bir alan. sitenın tum uye ve yöneticilerine tesekkurler. istersenız konuyu kapatabılır yada ıbret olsun dıye bırakabılırsınız. saygılarımla
Kullanıcı avatarı
uncass

Mesaj Clk » 30 Ağu 2010, 10:45

Ilgilendigin diger saatleri de paylasman yapacagin bir hatanin önüne gecilmesine yardimci olacaktir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Redliner » 30 Ağu 2010, 13:52

liste fiyatı 36000 $ ise cidden bence yoruma bile gerek yok :lol:
Kullanıcı avatarı
Redliner

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: onurkoseoglu ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners