TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

0 - 1000 TL Aral覺覺nda Uygun Fiyatl覺 襤skelet Saat nerileri

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

0 - 1000 TL Aral覺覺nda Uygun Fiyatl覺 襤skelet Saat nerileri

Mesaj canooo » 19 Tem 2010, 01:13

Arkadalar iskelet saatler baya houma gidiyor ve almak istiyorum ama b羹t癟em en fazla 1000 lira civar覺(biraz 羹st羹 olabilir).Bu koullarda hangi saatleri tavsiye edersiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
canooo

Kay覺t: 15 Tem 2010, 16:09

Re: 1000 TL Civar覺 襤skelet Saat nerisi

Mesaj armandos » 19 Tem 2010, 10:33

canooo yazd覺:Arkadalar iskelet saatler baya houma gidiyor ve almak istiyorum ama b羹t癟em en fazla 1000 lira civar覺(biraz 羹st羹 olabilir).Bu koullarda hangi saatleri tavsiye edersiniz?

Merhaba, 1000 TL iskelet i癟in yeterli bir b羹t癟e deil malesef s覺f覺r olarak Nacar markas覺nda bulabilirsin ikinci elde Louis Erard 41207-AA01 referansl覺 modeli tavsiye ederim yada iskelet keyfinin boyutunu biraz k羹癟羹lt羹rsen :) Frederique Constant FC-310M3P6 Persuasion Heart Beat Automatic tavsiyemdir.
Kullan覺c覺 avatar覺
armandos

Kay覺t: 06 Tem 2010, 17:12

Mesaj herofb » 19 Tem 2010, 10:46

2000 TL civar覺 da olsa Oris Artelier Skeleton'a bakabilirsin.ok zor tabi ama bazen P覺rlant'覺n olaan羹st羹 indirimleri olabiliyor.Sen bir pazarl覺k yap fiyat bana s繹ylersen bende buradan pazarl覺k yapabilirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Bond » 19 Tem 2010, 12:13

Canooo aramaya iskelet yazarsan 3-4 konumuz var. Oris Artelier ise 羹yelerden biri al覺p sonra iade etmiti san覺r覺m. Detayl覺 incelemsi olmas覺 laz覺m, faydas覺 olabilir. Birde Bulova 繹nerilmiti dier iskelet konusunda belirtilen fiyat aral覺覺nda. Herojd'un yard覺m talebide forumdaki samimiyet ad覺na ne kadar anlaml覺, teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Clk » 19 Tem 2010, 12:26

Fiyati TL yerine Euro olarak belirlersek Epos Emotion Model No: 3390 SK g羹zel bir alternatif olabilir.

Edit: yada 250-400 TL gibi fiyatlara Eichm羹ller, Chenevard, Heinrichsohn tarzi in mal覺 iskelet saatlerde bulmak m羹mk羹n. Ama beni taniyan bilir in mallar覺na kars覺y覺m.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj monster » 19 Tem 2010, 14:13

u anda benimde listemde bulunan hamiltonu size 繹nerebilirim, fiyat覺 1500 TL civar覺nda ama 癟eitli sitelerde ve mazalarda daha uygun fiyata yakalama ans覺 var.

Aa覺daki linkten saati inceleyebilirsiniz.

http://www.saatvesaat.com/urun.asp?id=17319&urun=HAMILTON+HM32565135

Ben bizzat kolumda denedim ve cok beendim. 316L 癟eliinden yap覺lm覺 salam kasaya ve kordona sahip bir saat ayr覺ca eta 2824-2 mekanizma kullan覺lm覺, bu mekanizmada kendini kan覺tlam覺 bir makinedir.
Kullan覺c覺 avatar覺
monster

Kay覺t: 15 Nis 2010, 23:31

Mesaj Bond » 19 Tem 2010, 14:24

Teekk羹rler Monster, TSF'ye hogeldin. Bu yazd覺覺n Hamilton modelininde kullan覺c覺s覺 ve incelemesi var forumda. Ger癟i bu tarz modeller open heart olarak ge癟iyor tam iskelet say覺lmaz. Orjinal fotoraflar覺 ve kullan覺c覺 yorumu i癟in link altta;

Hamilton Jazzmaster Open Heart Kullan覺c覺 襤ncelemesi ve Yorumu :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=203
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Maks 1000TL Skeleton Yada Semi Skeleton nerisi

Mesaj dropby23 » 06 Ara 2011, 09:35

Arkadalar merhaba maks 1000tl b羹t癟em bulunmakta. Bunun i癟in 繹nerebileceiniz otomatik yada kurmal覺 mekanizmal覺 semi skeleton yada skeleton saatler nelerdir. Orient modelleri d覺覺nda onlara bakt覺m ama 癟ok houma gitmedi.

B羹t癟e: Maks 1000TL

Hammadde: elik,

Saat Tipi: Spor

Kadran Rengi:Farketmez

ap: Farketmez

Mekanizma: Otomatik, yada Kurmal覺

Kasa Tipi: Yuvarlak

Kay覺/Bilezik: elik Bilezik
Kullan覺c覺 avatar覺
dropby23

Kay覺t: 14 Eki 2011, 08:37

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners