TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris, Tag Heuer, Gucci Arasında Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Oris, Tag Heuer, Gucci Arasında Seçim

Mesaj burakbirkan » 04 Haz 2010, 15:43

Degerli arkadaşlar bu 3 saatten 1 tanesini almak istiyorum..her birinin fiyatı 2250 tl..
gucci için moda markası olması düşündürüyor ama içim en çok ona ısındı..çelik bilezik otomatik 2500 tl fiyatla saat istiyorum..yardım.. :)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
burakbirkan

Re: Oris, tag, gucci

Mesaj sedir » 04 Haz 2010, 16:16

İç ısınması ayrı bir konu ama bu üç saati nasıl sıraya dizersek dizelim Gucci bence hep üçüncü olur. Bir ve iki daima Tag ile Oris arasında değişir.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj razz » 04 Haz 2010, 16:24

Gucci'nin bilezik-kasa bağlantı noktalarında C şeklinde bir atkı motifi görülmekle birlikte bilezik bağlantısı düz tercih edilmiş.. Kalın ve kübik formda luglar ( boynuz ) da işin içine girince dress modele uzak ve biraz kaba bir görüntü olmuş..

Oris son derece başarılı ve kaliteli bir dalgıç saati ancak saat 7-9 bölgesinde konumlandırılmış split second özelliği bu saatin tool watch karakterine yakışmamış.. Bildiğim kadarıyla center second modeli mevcut.. 2fast4u arkadaşımız Oris konusunda daha kapsamlı bilgi verebilir..

Aquaracer'ın mavi kadranlı modelini kendim uzun bir süre kullandım.. Son derece başarılı ve kaliteli bir saat olduğunu söyleyebilirim.. "Dalgıç Saati" karakterini hem dizayn, hem malzeme kalitesi hem de işçilik açısından mükemmel temsil eden güzel bir model olduğunu düşünüyorum..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Modern60 » 04 Haz 2010, 16:31

Ben Gucci yada Oris'i alırdım. Gucci nin bir çok modelini ben de çok beğeniyorum. TAG Heuer ise bu model bana hiç hitap etmiyor. Çok daha Heuer klasik çizgileri taşıyan moeli varken. Ama üç saat de çok iyi zor bir tercih olabilir. Bu fiyatlara ben olsam Victorinox SA, Louis Erard, Aerowatch, hatta yeni serileriyle Maurice Lacroix gibi saatlere de bakardım
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Clk » 04 Haz 2010, 17:46

Bu fiyat klasmaninda benimde önerim Louis Erard, Maurice Lacroix yada Oris olurdu. Bu üc saat icerisinde her ne kadar Razz arkadasimizin yorumuna Oris Diver'a ciddi sans taniyorum. Gucci benim icinde ücüncü olurdu.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj donjohnson » 04 Haz 2010, 18:57

Orisssssssssssss, my precioussssssssssssssssssss !!!

:-)) Kesinlikle ORIS...
donjohnson

Mesaj Frax » 04 Haz 2010, 18:58

Sadece tasarıma göre tercih yapılacaksa Oris :)

Saatlerin tasarım ve marka kısmını ayırırsak hangisinde "işçilik ve malzeme kalitesi" yani saf halde ederi daha yüksek bunu merak etmekteyim?
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Modern60 » 04 Haz 2010, 19:35

Oris te saniye çarkı merkezden saat 9 un altına kaydırılmış. Ama ben , bu saniyenin y6anında ikinci bir spiltter göremedim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners