TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cartier Ronde Solo XL Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Cartier Ronde Solo XL Bilgi

Mesaj Umutt » 30 Eyl 2016, 21:06

Arkadaslar merhaba.Cartier Rondo Solo XL almak istiyorum.Öncelikle saatle ilgili düşünceleriniz nedir önerirmisiniz ?

Bir de daha önemlisi aşagıda resimlerini paylaştığım saati almayı düşünüyor ve üstadlardan orjinallik teyidi rica ediyorum. sertifika sı var ama fotoğrafta da göründüğü gibi boş görünüyor .Satıcı arkadaş saati yurtdışından aldığını ve cartier saatlerde genelde sertifikanın boş olduğunu söyledi. bir inceleyip fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Sent from my iPhone using TapatalkResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Umutt

Re: Cartier Ronde Solo XL Bilgi

Mesaj Caner1983 » 30 Eyl 2016, 21:35

orjinalinde kollar mavi ama sizde siyah gibi görünüyor?????????????
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Umutt » 30 Eyl 2016, 21:50

Caner1983 yazdı:orjinalinde kollar mavi ama sizde siyah gibi görünüyor?????????????

Üstad ben mavi gibi goruyorum ama daha yakın resim istedim şimdi.Bunun dışında gordugunuz başka bir şey varsa paylaşın lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj creeindian » 30 Eyl 2016, 23:21

Saatiniz büyük ihtimalle orijinal, cartier sertifikalarının büyük kısmının doldurulmadığını biliyorum. En kötü ihtimalle sertifika bu saate ait değil diyebiliriz(seri numarası sertifikaya işlenmemiş) ama bu durum Cartier' de çok fazla.

İlk fotoğrafa dikkatli bakıldığında kollardaki mavi ton belli oluyor. Siyah kesinlikle değiller çünkü indexler siyah ve ilk fotoğrafla indexler ve kolların farklı renkler olduğunu görebiliyoruz.
Ben olsam orijinal deyip alır kullanırdım ama iciniz rahat etsin istiyorsanız bir Cartier bayiisine götürebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
creeindian

Mesaj Umutt » 30 Eyl 2016, 23:49

Creeindian çok teşekkürler.satıcıdan yeni fotolar ve video da geldi.Onları da paylaşıyorum olumsuz bir şey görürseniz paylaşmanızı rica ediyorum.satıcı da güven veriyor zaten.saatle ilgili görülünüz nedir peki ? daha önce pazarlık yaptığım bir saatti ama fiyatta anlaşamamıştık.Bugün aniden gündemime girdi tekrar ve almaya yakın bir yerdeyimResimResimResim

Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Umutt » 30 Eyl 2016, 23:52

yakın çekim video var ama paylaşamıyorum resim olarak çıkıyor nasıl paylaşılacağını bilen varsa söylerse sevinirim

Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj creeindian » 01 Eki 2016, 13:07

@kuyur
Siz yine de güvendiğiniz bir satıcıdan almıyorsanız bir bayiye gösterin. Saatin üstünde jelatin olduğu için(büyük ihtimalle kendi jelatini değil) kadran net belli olmuyor, hatta sanki lekeler varmış gibi duruyor(index 10-11 yönü arası ve 3 civarı), jelatindeki tüyler de olabilir. Alırken bir lupe ile kadrana iyice bakmanızı/baktırmanızı öneririm, gerçekten lekeler veya çizikler var mı? Varsa direkt iptal edin.

Ronde Solo Cartier in en sade ve uygun fiyatlı modellerinden biri, elbette ki kalitesi tartışılmaz. İçinize sinen bir modelse alınabilir.
Kullanıcı avatarı
creeindian

Mesaj Tolgi06 » 01 Eki 2016, 16:46

Bu arada bir arka kapak fotosu da fikir edinmede faydali olabilir bence
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners