Elimde 500 TL gibi bir bütçe var ve yaklaşık 15 gündür araştırmadığım site, imkanlarım dahilinde gitmediğim saatçi kalmadı ancak istediğim gibi bütçeme uygun, kaliteli ve beni en az 5-10 yıl idare edecek bir saat bulamadım.Bulsam bile saatin görüntüsüne de çok önem vermemden mütevellit hep son saniye almaktan vazgeçtim.Ancak sanırım bu saatte karar kılacak gibiyim, tabi önce saat konusunda tecrübeli olan üstatlarımdan fikir almak istedim.
http://swiss-military-watches.com/en/na ... 04007.html

Saatin fiyatı 496 TL ve yanında bir adet deri kordon vermeleri çok hoşuma gitti çünkü metal kordon, bir üniversite öğrencisinin giyim tarzı için biraz fazla ağır kalabilir diye düşünüyorum. Ama genel olarak saat beğenim bu tarz ve buna yakın saatler. Orient,Seiko gibi markalarında istediğim tarzda chronograph modelleri var ancak 500 TL civarına pek denk gelemedim.
Bu konuda bana yardımcı olabilir ve bütçeme uygun farklı saat önerilerinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Swiss Military hakkındaki fikirlerinizi de merak etmekteyim çünkü daha önce kullanan biriyle hiç karşılaşmadım. Şimdiden teşekkürler.