TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Koleksiyon İçin Bir Kaç Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Koleksiyon İçin Bir Kaç Saat Önerisi

Mesaj Khan » 04 Nis 2016, 12:16

Arkadaşlar aranızda yeniyim. tanışma bölümüne kimin nesi kimin fesi olduğumu yazdım.
Saat çılgınlığım bir çok şeyin önüne geçmiş durumda, bu bir hastalık!

Kendim için otomatik saatlerden bir koleksiyon yapmayı düşünüyorum.
22 yaşında bir kardeşinizim, maddi durumum uçarı kaçarı değil, kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyorum.

Ebay dan luch one hand alıp bu işe başladım.

Almak istediklerim

Orient Mako FEM65006DW Pepsi Bezel yada
Orient Ray Blue veya Black
Orient Bambino FER24003W0 beyaz kadran altın rengi kasa.
orient SUN AND MOON FET0P003W0 ( fiyatı benim bütçem için biraz tuzlu, ama olur da düzgün bir 2. el yakalarım belki abilerden :) )
Orient Starfish FEM7J001B9 ( o siyah hallerine bitiyorum bunun, o pvd kapmalası, o siyah kordonu... anlayamazsınız :cry: ... )

Bütçem 500 ün üstüne çıkmak için pek müsait değil, ama seçtiğim bu çocuklar tam 500 bandında, dolarda fazlasıyla yüksek.

Forumda bir kaç abinin aktif olarak milleti saat sahibi yaptığını gördüm Bkz; horozburun :D
onların bana da bir şekilde başlığımı görüp yardım etmek isteyebileceklerini sanıyorum.

Neden sürekli Orient seçtiğimi sorarsanız, forumda 0-500 lira bandında en çok önerilen marka, ayrıca tasarımlarının istikrarlı bir duruşu var, makanizmaları ise yine forumdan ögrendiğim kadarıyla oldukça uzun ömürlü, otomatik saatin adını kirletmeyen bir yapıda.

Umarım bana koleksiyonum için bir kaç klasik ve spor saat de önerebilirsiniz, orient e bağımlı kalmak istemiyorum, diğer markalara da sıcağım sadece bütçem bandında orientten daha iyisini bulamadım. :)
ama önerilerinizi mutlaka değerlendireceğimden şüpheniz olmasın.

Şimdiden teşekkürler.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Re: Koleksiyon için bir kaç saat.

Mesaj hozburun » 04 Nis 2016, 12:32

horozburun demeyeydin eyiydi :lol: ama olsun yine de elimden gelen bir şey olursa seve seve yardım ederim :thumbup: Müsait bir anda bakar, yazarım ama forumun ikinci el bölümünü takip et ve elbette forumdaki diğer dostlar da birazdan yazacaklardır :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj KKarakuş » 04 Nis 2016, 12:49

hozburun yazdı:horozburun demeyeydin eyiydi :lol:

Hasan ağabey alem adamsın :D

Seçtiğiniz ve takip ettiğiniz modeller gayet yerinde kararlar olmakla birlikte eğer Diver sevginiz yada beğeniniz var ise Mako ile başlamanız uygun olacaktır. Hem pişman etmez hem de her giysi ile takabilirsiniz.(Takım elbise dahil)

Hasan ağabeyin dediği gibi ikinci el bölümünü de takip edip başka markalara da yönelebilir ve daha güzel saatlere sahip olabilirsiniz. 500 TL saat alımı için güzel bir bütçe ;)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Re: Koleksiyon İçin Bir Kaç Saat Önerisi

Mesaj Khan » 04 Nis 2016, 19:44

hozburun yazdı:horozburun demeyeydin eyiydi [emoji38]ama olsun yine de elimden gelen bir şey olursa seve seve yardım ederim [emoji106]Müsait bir anda bakar, yazarım ama forumun ikinci el bölümünü takip et ve elbette forumdaki diğer dostlar da birazdan yazacaklardır :champ:

Senin bu forumda olman yeter abi, sadece ismini doğru bir örnek olarak kullanmak istedim. :) bulunduğum şehirde saatlerden anlayan hiç kimse olmadığı için, bu konuda dolu olan kimselere büyük bir hayranlık besliyorum :)
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Khan » 04 Nis 2016, 19:45

Nethiustr yazdı:
hozburun yazdı:horozburun demeyeydin eyiydi [emoji38]ama olsun yine de elimden gelen bir şey olursa seve seve yardım ederim [emoji106]Müsait bir anda bakar, yazarım ama forumun ikinci el bölümünü takip et ve elbette forumdaki diğer dostlar da birazdan yazacaklardır :champ:

Senin bu forumda olman yeter abi, sadece ismini doğru bir örnek olarak kullanmak istedim. :) bulunduğum şehirde saatlerden anlayan hiç kimse olmadığı için, bu konuda dolu olan kimselere büyük bir hayranlık besliyorum :)

Adını yanlış yazmışım, özür dilerim bu arada :D komik olmuş
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj TSayiR » 08 Nis 2016, 21:21

hozburun yazdı:horozburun demeyeydin eyiydi

:D :D 5 dakikadır filan gülüyorum, çok iyiydi :D :D :lol: :lol: :D :D :D
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj hozburun » 08 Nis 2016, 21:27

:D Estağfurullah... :champ:

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Khan » 08 Nis 2016, 21:33

TSayiR yazdı:
hozburun yazdı:horozburun demeyeydin eyiydi

:D :D 5 dakikadır filan gülüyorum, çok iyiydi :D :D [emoji38][emoji38] :D :D :D

Napaydım, ilk okuyan herkes horozburun diyebilir :D

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Khan

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners