Bu saatin kadranını canlı gördüğümde çok beğendim. Açıkçası alınası bir saat bence. Bir arkadaşım göstermişti bir mağazada çok güzel değil mi diye ondan sonra ufak bir takıntı yarattı bu saat bende. Genel olarak forumdaki Rolex açılışlarına bakıldığı zaman en az açılan model YM diye düşünüyorum. Galiba forumda bunu açan tek kişi "Drk" yanlış görmediysem. Aslında onun incelemesi fazlasıyla yeterli olmasına rağmen benim merak ettiğim detay sizce tek saat olarak Rolex Submariner veya GMT 2 nin yerini tutabilecek bir model mi? Özellikle sormamın sebebi siyah kadran siyah bezel olan submariner ve GMT modelleri her an her kıyafet her türlü ortamda kullanılmaya müsait saatler. YM'nin kadranının renginden dolayı sizde bu tip bir kullanıma uygun olur mu?
Şahsi görüşüm YM Blue Dial'ın Submariner a göre biraz daha cesur bir tercih olacağı yönünde. Birde bana bu saati soran arkadaşım biraz fazla hareketli bir arkadaş elini kolunu istemsiz olarak sağa sola vurabilme durumu oluyor. O ciddi olarak almayı düşündüğü için merak ettim böyle vurma gibi bir durumda tabi ki hangi Rolex modeli olursa olsun bi G-shock gibi olamayacak dayanıklılık olarak fakat dayanıklılık anlamında Sub, GMT, YM nin arasında farklı olabilecek bir nokta varmmıdır? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler.