Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
dreamer87 » 01 May 2015, 18:11
Oncelikle herkese merhaba. Foruma daha henüz üye oldum ve hayatımda ilk defa bir foruma üye olduğum için çok heyecanlıyim. Çocukluğumdan beri saat tutkum devam etmekte herhangi bir saat koleksiyonum yok hatta tek sahip olduğum saatim Casio nun G shock modeli. Ancak Allah in izniyle gemiden inişimde saat almayi planlıyorum..
Casio nun ağırlığı temel neden olmak üzere edifice serisini Eledim iyi ki elemanın ki seiko nun premier kinetik serisi ile tanıştım. hayran olmamak elde değil zaman bu kadar mı güzel akıp geçiyor ömürden de çalarken diye düşünmeden edemiyor insan.
Kesinlikle çelik kordon beyaz kadran ve kinetik makine favorim.. seiko dan başka model düşünmüyorum çok ilerişi için longines ancak suan da varsa yoksa seiko premier kinetik serisi. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Bir de asla çakma saat almak istemiyorum dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Son olarak İstanbul da orjinal saat satan yerler tavsiye edebilirsiniz çok sevinirim. İnternetten araştırdım Sirkeci de saatciler çarşısı var. Ancak saatcisinden memnun olan değerli arkadaşlarım sizlerden tavsiye almam daha önemli. Son olarak bütçe 1250 tl. Allah Selamet versin
-

dreamer87
-
dreamer87 » 01 May 2015, 21:09
Paylaşımınız için teşekkür ederim. İkinci resimde ki saat aklımda ki üç seiko modelinden biriydi. Bir de perpetual serisi benim belirledigim bütçenin çok üzerinde mi cnk nette farklı fiyatlar dolaşmaktadır ve ayrıca saatin orjinal olmasi benim için çok önemli imitasyonlardan sakınmam için nelere dikkat etmem gerekir fikir verebilirseniz çok sevinirim
-

dreamer87
-
sonaysonay » 19 May 2015, 20:46
ayrıca yine seikonun sportura kınetıc modelleri var harika modellerdir
-

sonaysonay
-
maiii » 24 May 2015, 18:45
Japonlarda yurt dışı denenmeli mutlaka...
-

maiii
-
ThunderbolT » 27 May 2015, 17:13
Dostum bence Tissot T41.1.483.33 modelini düşünebilirsin. İsviçre saati, orijinal, bütçe dostu. İlla Seiko diyorsan hala bir şey diyemem lakin benim o bütçede tercihim kesinlikle Tissot olurdu.
-

ThunderbolT
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hasankzc, hellamer, kesikparmak ve 51 misafir