TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tissot T-Touch 襤le Protrek PRW6000 Aras覺nda Art覺 ve Eksileri

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot T-Touch 襤le Protrek PRW6000 Aras覺nda Art覺 ve Eksileri

Mesaj Ka癟mazfb » 07 Mar 2015, 16:21

Herkese selamlar ,bu forumdaki ilk mesaj覺m 36 ya覺nday覺m .ncelikle forum adab覺 gerei bu iki saat hakk覺nda bu forumdan dier forumlardan bilgi arat覺rmas覺 yapm覺 bulunuyorum .
Teknik donanim olarak ayn覺 繹zelliklere sahip bu iki saat aras覺nda servis,sorunsuz kullan覺m 繹mr羹,hassas veri ileme yetenei(pusula barometrik 覺s覺 vs vs),pil 繹mr羹,teknolojik 羹st羹nl羹k 癟oalt覺labilecek daha bir癟ok sorular b羹t羹n羹nde iki saati kullanan ve , veya bilgisi olan arkadalardan bilgi rica ediyorum ve benim gibi bakalar覺na da referans olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.
(spesifik 繹zelliklere sahip olduu i癟in bu iki marka saatte de dizayn ve fiyat ikinci planda deerlendirilmeli diye d羹羹n羹yorum)
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

Ya: 47
Kay覺t: 27 ub 2015, 12:12

Re: Tissot T-Touch 襤le Protrek PRW6000 Aras覺nda Art覺 ve Eksi

Mesaj mermerta » 07 Mar 2015, 22:19

Sorunsuzluk diyince Casio a癟覺k ara 繹nde bence.
Kullan覺c覺 avatar覺
mermerta

Kay覺t: 27 Oca 2014, 23:36

Mesaj raven » 07 Mar 2015, 22:48

mermerta :thumbup:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj Ka癟mazfb » 07 Mar 2015, 23:18

Teekk羹rler ilginize.
nemli fakt繹r ger癟ekten ,acaba pil deiiminden ve fonksiyon kaybolmas覺 gibi eyler okumutum acaba bunlar kronik sorunlarm覺.
Bal覺覺n cevab覺 癟ok basit cas覺o gibi bir d羹羹nce olutu bende.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

Mesaj Bond » 07 Mar 2015, 23:22

San覺r覺m her iki model i癟inde forumda yorum konular覺 vard覺. Bunlar覺 inceleyip bir kan覺ya varmak mant覺kl覺 duruyor. 襤kisini birden kullanan varsa yazacakt覺r :thumbup: Benim hat覺rlad覺覺m eski seri T-Touch i癟in baz覺 ikayetler okumutum forumda. Casio Protrek sanki daha bu konuda 繹nde gibi. T-Touch ile Pro Trek yap覺sal olarak farkl覺 duruyor biraz. Nas覺l bir form fakt繹r羹 istendii se癟im a癟覺s覺ndan 繹nemli olabilir. Suunto'da varsa bu 繹zelliklerde model alternatif olabilir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Ka癟mazfb » 07 Mar 2015, 23:49

stad覺m bende cas覺oya daha yak覺n覺m ancak marka ve meneini g繹z 繹n羹nde bulundurarak tissot u da kolayca g繹zden 癟覺karmak istemiyorum.
stad覺m bilgimin azl覺覺na verin yap覺sal farkl覺l覺覺 biraz a癟abilirmisiniz .
Suunto daha autdoor bir yap覺s覺 var ben iki model aras覺nda bir tercih yapmak istiyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Ka癟mazfb

Mesaj Bond » 07 Mar 2015, 23:58

Tam spesifik model kodu bilmiyorum ama demek istediim model tipi olarak T-Touch g羹nl羹k kullan覺lan standart saatlere daha yak覺n optikte. Pro Trek kendi s覺n覺f覺nda bu 繹zelliklere daha uygun yap覺da bir model gibi duruyor manas覺nda. Pro trek i癟in bir ka癟 siyah model de varm覺 g羹zel duruyor. Ben olsam Pro Trek tercih ederdim ancak normal yap覺daki saatlere daha yak覺n olsun istenirse T-Touch 繹ne 癟覺kabilir.

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj ErsinGS » 08 Mar 2015, 00:43

Bond unda yazd覺覺 gibi bir ara t-touch larda s覺k覺nt覺 vard覺. Garanti s羹resinin ge癟iminden sonra tamir masraflar覺 daha y羹ksek.
Bu tarz saatlerde Casio nun 羹retim miktar覺n覺n 癟ok daha fazla olduunu ve bu nedenlede daha baar覺l覺 olduunu d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 63 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners