Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Evet konudanda anlıycağnız gibi bir süredir turuncu renk saat istiyorum fakat pek seçenek bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. (Seiko veya orient önermezseniz sevinirim o saatlere sahibim) Bütçe 1500 tl ve altı fotoğraftakilerden nasıl bir saat istediğim anlaşılıyordur sanırım invicta ve swiss arasındayım sizinde bildiğiniz modeller varsa öğrenmek isterim . .
Zamanında hemen hemen bu bütçe ile turuncu kadranlı saat-diver araştırmış biri olarak en tatminkar model olarak Seiko Sumo SBDC005'i gördüğümü söyleyebilirim. Benim için tek bir yönü -ki o da boyutu- hariç, bu bütçe ile yapılacak en iyi seçim. Her ne kadar Seiko istemeseniz de, bileğiniz ince değilse bu modele bir şans vermenizi öneririm.