TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Guess Saatimin Modeli Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Guess Saatimin Modeli Hakkında Bilgi

Mesaj Perseus85 » 07 Oca 2015, 10:31

Saatim guess marka. " I13046G2" Arkasında bU numara var ama internette arattırdığımda çıkmıyor. Fiyatını öğrenmek istiyorum. Birde model adı veya numarası neyse onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler .

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Perseus85

Re: Guess Saatimin Modeli Hakkında Bilgi

Mesaj Bond » 07 Oca 2015, 12:06

Saat Guess markası için oldukça eski bir model. 90'lı yıllardan muhtemelen. Markaya pek uygun bir tabir olmasa da Vintage bir Guess diyebiliriz. Maddi olarak yüksek değeri yoktur ancak optiği ve 200M WR değeri ile marka adına başarılı bir saat bence. Şu an üretilen bir çok Guess modelinden daha güzel :thumbup: Model adı bilgisi bulmak pek mümkün değil ancak genel olarak Guess Quartz Chronograph denilebilir. İyi forumlar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Perseus85 » 07 Oca 2015, 14:53

yorumunuz için teşekkürler. Şu bilgiyide vereyim saatin bir birvuçuk sene öncesine kadar garantisi devam ediyordu. yani o kadar eski bir saat değil
Kullanıcı avatarı
Perseus85

Mesaj Bond » 07 Oca 2015, 15:21

Eski stok olabilir bu tarz modeller hep 90'ların sonu ve 2000'lı yıllarda üretilmiş. Ebay ve webde örnekleri var ancak yeni serilerden ise eski güzel bir modelin tekrar üretimi gibi olabilir. Eğer yeni modelse distribütör veya bayiler ile kontağa geçip model adı ve kodu rahatlıkla alınabilir. O durumda şu an olan yaklaşık liste satış fiyatı da öğrenilmiş olur :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mosef » 07 Oca 2015, 15:23

markanın web sitesi yazdığına göre 2000li yıllar olması daha muhtemel olabilir mi bond hocam?
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Bond » 07 Oca 2015, 15:29

Siteye bakmadım ama webde gördüğüm örneklerden muhtemelen öyle ancak Perseus85 garantisi bir kaç yıl önce bitti dediğine göre yeni seri veya NOS durumda kalmış 2000'lerde üretilmiş bir saat olabilir. Ancak logo eski tip şu an bu tarz logo kullanmıyor diye biliyorum Guess.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj bengisaat » 07 Oca 2015, 20:35

Makinası Miyota OS 80 Alarmlı bir mekanizma kullanılmış.
Oldukça sağlam ve 15 yıldır piyasada bir çok markanın kulandığı ve halen kullanılmakta olan bir makinadır.

Maddi değerini bilmiyorum ancak bu makinayı kullanan bir çok marka var ve bunların içinde 150 liraya satılanıda var ; 1500 liraya satılanı da ..
Zaten artık saatin maddi değeri sadece üretildiği yıl için geçerli, bu yıl piyasaya sürülen bir markanın özellikle çok tutulan bir modelini 1000 liraya alırken 2-3 yıl sonra 300 - 500 liraya bulmanız şaşırtıcı olmaz .Bu konuda gittikçe avrupalılaşıyoruz,
Artık piyasaya sürülen bir ürünün fiyatını marka,reklam ve buna bağlı olarak tüketiciden gelen talep belirliyor. Talep düştükçe fiyat da düşüyor..
Tabii bu sadece saat sektörü için değil tüm sektörler için geçerli .
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Perseus85 » 09 Oca 2015, 23:26

verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Bugün saat tamircisine götürdüm saati çünkü durmuş vaziyetteydi. Pilini değiştik ama halen çalışmıyordu. Bir makine tuttu yakınına sinyal aldığını söyledi. ama saniye ibresi dönmüyor. Daha fazla kurcalamaya yetkin olmadığı için geri teslim etti. Guess servisini nerde bulurum acaba ? servise yollamak en mantıklı çözüm galiba yada başka ne yol önerirsiniz?
Kullanıcı avatarı
Perseus85

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 67 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners