Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar merhaba.Foruma yeni üye oldum.Gittigidiyor'da bu saati buldum.Fiyatı 473 TL.Guess marka saate bu para verilir mi sizce?Görünüşü çok hoşuma gitti.
Alternatif olarak SEIKO SSB095P1 modeli aklımda. 515 TL.
2 yıldır Seiko SND419P titanium model saat kullanıyorum.Seiko gerçekten çok kaliteli.Alttaki modeli hızlıalda 360 TL'ye buldum.Diğer sitelere göre çok uygun fiyat.
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Çok faydalı oldu.Seiko ya da Orient alıcam.Orient'den de bir model buldum.Otomatik saat.SEIKO SSB095P1 mi yoksa ORİENT FER27007W0 mi ne dersiniz?