TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

10000 TL Bütçeli Sıfır / İkinci Rolex El Alım Bilgi ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

10000 TL Bütçeli Sıfır / İkinci Rolex El Alım Bilgi ve Öneri

Mesaj Caner1983 » 13 Eyl 2014, 13:56

---son 15-20 gündür bu siteye giriş yapmaktayım(saat konusunda çaylak çömez acemi bilgisiz cahil denilebilir o yüzden şimdiden özür diliyorum) birkaç kişiye öm attım
bütce maximum 10000 tl hayal submariner date-nodate farketmez isteğim sıfır olsun ama zor gibi
aralıkta amerikaya gitcem oralardan ortalama ne kadara alabiliriz internetten bob"s watch diye bir site gördüm ikinci eller uygundu ama ikinci ele güvenmek çok zor
--forumdan bir iki kişiye danıştım şadan saat rose saat gibi yerler önerildi ama işte ikinci el ve ben ankarada olduğum için istanbula da ha diye işimden dolayı saat bakmak için gidemem.
--breitling daha uygun ama kadran çapı çok iri geldi kadranı küçük tranocean 38mm var ,omega sea master, longiness gibi modeller daha ucuz ama iilaki rolex ya dönüp dönüp tekrar rolexe bakıyorum
sonuç önerilerinizi bekliyorum yurt dışı amerikada yurt içi 2. el saat önerecek olur mu şimdiden teşekkürler.....
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Re: Rolex Submariner Alım Bilgisi

Mesaj ErsinGS » 14 Eyl 2014, 22:35

forumun satılık saatler bölümündeki Rolex lere bakmanızı öneririm. 2200 USD den başlayan fiyatlarla çeşitli Rolex ler var. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj Caner1983 » 14 Eyl 2014, 23:58

ErsinGS yazdı:forumun satılık saatler bölümündeki Rolex lere bakmanızı öneririm. 2200 USD den başlayan fiyatlarla çeşitli Rolex ler var. :thumbup:

teşekküürlr ergin takip ediyorum ama o fiyata submariner yok
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj ermansire » 15 Eyl 2014, 12:05

10000 tl yaklaşık 4520$ yapar. O fiyata sub ikinci elde de görmedim ben. Explorer 2 bulabilirsiniz. Veya eski GMT'ler.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Rolex Saatlerle ilgili teknik bilgi

Mesaj Yase » 21 Eyl 2014, 20:44

Merhabalar
Rolex saatlere karsi zaafim var. İkinci el rolex bakmak istiyorum kendime fakat teknik bilgi olmadan ikinci el bir saat almaya kalkismak aptalca olur sanirim :) bana kaynak önerebilecek bir yardimsever var midir :)
Yase

Re: Rolex Saatlerle ilgili teknik bilgi

Mesaj hakan1970 » 21 Eyl 2014, 21:40

Merhaba , forumun satılık saatler bölümü var. Bayan Rolex var mı bilemiyorum ama bir bakın isterseniz. Nasıl bir Rolex istiyorsunuz ? Belirli bir model var mı düşündüğünüz?
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Re: Rolex Saatlerle ilgili teknik bilgi

Mesaj Yase » 22 Eyl 2014, 17:17

hakan1970 yazdı:Merhaba , forumun satılık saatler bölümü var. Bayan Rolex var mı bilemiyorum ama bir bakın isterseniz. Nasıl bir Rolex istiyorsunuz ? Belirli bir model var mı düşündüğünüz?

Day date ler çok hoşuma gidiyor görüntü itibariyle fakat o kadar bütçem yok şu an için. İkinci el saat kısmına baktım forumların fakat bayan saati göremedim. Bir de özellikleri yazıyor saatin fakat yeni merak saldığım için anlamıyorum Forumda biraz teknik bilgi kasmam lazım ;)
Yase

Re: Rolex Sıfır/İkinci El Alım Bilgisi

Mesaj Caner1983 » 22 Eyl 2014, 18:43

arkadaşlar önerdiği yerler var öm den atıyorum size
ama yurt dışından alım yerleri için yardımcı olacak olan var mı bunu öğrenemedim hala
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners