TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ball Engineer Master 2 Diver / Omega Speedmaster / Oris BC4

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Ball Engineer Master 2 Diver / Omega Speedmaster / Oris BC4

Mesaj mecburen » 22 Haz 2014, 16:19

İyi günler saygı değer üstatlarım
Bu aralar 2500-3000 tl arası büyçeyle bir saat almak istiyorum. Başlıkta 3 tane saati yazdım 3 üde gerçekten çok hoşuma giden modeller. Ben saat kullanmayı seven ama belli bir zaman sonra daha güzelini görünce bir oncrkinden kolay vazgeçen birîyim. Başlıktaki saatler hakkında kısa bilgi verip sizlerden yorumlarınızı rica edeceğim. Ball enginer saatlerîn mekanizması çok ilginc yolıln saati seçilmiş 2011 de. Çok güzel.yalnız kalitesi konusunda çok bilgim yok. Ancak kutu ve sertifikası yok. Omega speed master çelik altın karışımlı 1140 makinaya sahip yeni versiyonu değil çok da eski sayılmaz cronograph. Oris bc4 kutulu sertifikalı. Uc aşagı beş yukarı fîyatları aynı. Hangisini alsam karar verrmedim. Ücünü de çok beğendim ama seçenek olunca kafa karışıyor ya ben de şuan oyleyim. Bana kafamda net bi fikir olusturma konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkurler şimdiden:))
Kullanıcı avatarı
mecburen

Re: Ball Engineer Master 2 Diver / Omega Speedmaster / Oris

Mesaj onboardx » 23 Haz 2014, 16:37

Omega diğer ikisinden çok daha iyi.
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj serdarfb » 23 Haz 2014, 23:37

Ball u direk elerim. Omega ya daha yakınım ama Oris te olur. İyi fiyata alınırsa her iki modelde satarken fazla kayıp vermeyebilir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj onatozer » 24 Haz 2014, 00:37

Speedmaster'ın diğer ikisine göre kendini ispatlamış bir tasarımı ve marka değeri olduğunu düşünüyorum. :champ: Genelde sıradanın dışında saatlere sempati ile yaklaşmama rağmen Ball model olarak fazla maskülen, Oris ise fazla marjinal kalmış gibi duruyor. :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Modern60 » 24 Haz 2014, 15:05

BALL neden baştan elensin anlayamadım??? Bu marka da çok köklü ve iyidir. OMEGA varsa tabii tercih edilsin ama dikkate alınması gereken markaların BAŞTAN elenmemesi gerekir. Lütfen bu kadar katı olmayın ve her ciddi saat markasına gereken değeri verin. Belki zevkinize hitap etmez bunu da böyle açıklamak daha makbuldur. Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj serdarfb » 24 Haz 2014, 15:51

mecburen yazdı: İyi günler saygı değer üstatlarım
Bu aralar 2500-3000 tl arası büyçeyle bir saat almak istiyorum. Başlıkta 3 tane saati yazdım 3 üde gerçekten çok hoşuma giden modeller. Ben saat kullanmayı seven ama belli bir zaman sonra daha güzelini görünce bir oncrkinden kolay vazgeçen birîyim. Başlıktaki saatler hakkında kısa bilgi verip sizlerden yorumlarınızı rica edeceğim. Ball enginer saatlerîn mekanizması çok ilginc yolıln saati seçilmiş 2011 de. Çok güzel.yalnız kalitesi konusunda çok bilgim yok. Ancak kutu ve sertifikası yok. Omega speed master çelik altın karışımlı 1140 makinaya sahip yeni versiyonu değil çok da eski sayılmaz cronograph. Oris bc4 kutulu sertifikalı. Uc aşagı beş yukarı fîyatları aynı. Hangisini alsam karar verrmedim. Ücünü de çok beğendim ama seçenek olunca kafa karışıyor ya ben de şuan oyleyim. Bana kafamda net bi fikir olusturma konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkurler şimdiden:))

Sevgili Modern60 ,

Ben markayı eleyin demedim. Almayı düşündüğü 3 modelden birini elerim dedim. Kutusu ve sertifikası olmayan saati almak isteyene saygı duymakla beraber, ben direk ve baştan elerim. :thumbup:

Ayrıca saatten çabuk sıkılıp değiştiririm diyen birine de kutu ve sertifika olmayan Ball markasını önermek içinde bulunduğumuz şartlarda ne kadar mantıklıdır tartışılır. :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj SeRxx » 24 Haz 2014, 17:47

Bu seçenekler arasında tercihim Omega Speedmaster olurdu ama daha iyi bir Speedmaster(moonwatch) alınmasından yanayım her zaman :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mecburen » 24 Haz 2014, 20:12

Çok teşekkur ederim saygı deger üstatlarım. İlk başlarda mesaj gelmeyince bi burukluk yaşadım ama saygı deger üstatlarımdan tavsiyeler alınca çok memnun oldum.
Kullanıcı avatarı
mecburen

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners