TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch YCS429 İçin Güvenilir Site Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swatch YCS429 İçin Güvenilir Site Önerisi

Mesaj PeleriNx » 12 Nis 2013, 23:59

Arkadaşlar merhaba, biliyorum bu forumda swatch saatler pek sevilmez :D o paraya seiko orient al diyeceksiniz biliyorum, haklısınız da ama swatch'un yeri başkadır bende. Babam istediğim bölümü kazandığımda bu saati alacağını söylemişti ama 3 yıl oldu bir türlü fırsat olmadı almaya. :) Geçenlerde vitrinde gördüm, o an kararımı verdim taksitle alayım şu saati. Yalnız adam 370'lerde fiyat söyledi. Sizden ricam bu saati alabileceğim güvenilir, sizin de tecrübe ettiğiniz, makul bir site var mıdır? Küçük bir şehirde okuduğumdan swatch satan mağaza sayısı oldukça az. Buyrun bu da almak istediğim saat.

Resim

Birkaç mağaza var uygun fiyata,

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=10448&urun=Swatch+YCS429 Yalnız burada kalmamış.
http://swatch.hizlisaat.com/ycs429

Şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
PeleriNx

Re: Swatch YCS429 İçin Güvenilir Site Önerisi

Mesaj tachyon » 13 Nis 2013, 12:28

Forumda Swatch sevmeyen birine ben hiç rastlamadım. Swiss seven Swatch da sever benim bildiğim ve yine bilirim ki forumda bir çok moda markası yerine Swatch önerilir. Orient ve Seikonun önerilmesinin en büyük sebebi genel olarak forum kullanıcı trendlerinin mekanik saate yönelik olmasından kaynaklanıyor. Quartz saat alacak olsam benim ilk tercihlerimden biri olur Swatch. Beğendiğiniz saat te oldukça güzel. Amazon veya Ebay den çok daha uygun fiyata alabilirsin. Aşağıda Amazon linki bulunanın fiyatı oldukça uygun.

http://www.amazon.com/Swatch-Phoenix-Unisex-Watch-YCS429/dp/B000LRVLPK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365844858&sr=8-1&keywords=YCS429
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj PeleriNx » 13 Nis 2013, 17:03

tachyon yazdı:Forumda Swatch sevmeyen birine ben hiç rastlamadım. Swiss seven Swatch da sever benim bildiğim ve yine bilirim ki forumda bir çok moda markası yerine Swatch önerilir. Orient ve Seikonun önerilmesinin en büyük sebebi genel olarak forum kullanıcı trendlerinin mekanik saate yönelik olmasından kaynaklanıyor. Quartz saat alacak olsam benim ilk tercihlerimden biri olur Swatch. Beğendiğiniz saat te oldukça güzel. Amazon veya Ebay den çok daha uygun fiyata alabilirsin. Aşağıda Amazon linki bulunanın fiyatı oldukça uygun.

http://www.amazon.com/Swatch-Phoenix-Unisex-Watch-YCS429/dp/B000LRVLPK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365844858&sr=8-1&keywords=YCS429

Teşekkürler, verdiğiniz linki inceledim. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam 100 euro üstündekilere gümrük vergisi geliyordu. Sanırım bu saat 92 euro'ya denk geliyor. Yine de gümrüğe takılma ihtimali var mı? Bir de garantisi türkiye'de geçerli olur mu? Sağolun, iyi günler.
Kullanıcı avatarı
PeleriNx

Mesaj drk » 13 Nis 2013, 17:19

Gümrük sınırı 75euro/100dolar. Türkiye'de garantisi olmaz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj PeleriNx » 13 Nis 2013, 17:25

Drk yazdı:Gümrük sınırı 75euro/100dolar. Türkiye'de garantisi olmaz.

Yani hem gümrüğe takılacak, hem de garantisiz olacak? Amazon hiç mantıklı olmadı şimdi :)
Kullanıcı avatarı
PeleriNx

Mesaj tachyon » 13 Nis 2013, 18:07

Yurtdışından alınan her üründe gümürk sıkıntısı olma ihtimali var. Geçen 72 dolarlık bir ürün aldım gümrüğe takıldı. Yüzlerce dolarlık ürün alıp takılmadığı da oluyor. Türkiyeden deneyerek ve garantili almak en mantılıklısı ancak pilli saatlere fazla para vermeyi pek uygun bulmuyorum açıkçası. Gümrüğe takılırsa yaklaşık 20 euro ekstra para ödersin.
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj PeleriNx » 13 Nis 2013, 21:17

tachyon yazdı:Yurtdışından alınan her üründe gümürk sıkıntısı olma ihtimali var. Geçen 72 dolarlık bir ürün aldım gümrüğe takıldı. Yüzlerce dolarlık ürün alıp takılmadığı da oluyor. Türkiyeden deneyerek ve garantili almak en mantılıklısı ancak pilli saatlere fazla para vermeyi pek uygun bulmuyorum açıkçası. Gümrüğe takılırsa yaklaşık 20 euro ekstra para ödersin.

Anlıyorum. Daha önce de yurtdışından alışveriş yaptım fakat bu noktada tek çekincem garanti olayı. Swatch'lar seiko gibi değil ki arızası varsa cebimden para verip yaptırayım. Döküm saatler. Bozulduğu zaman sıkıntı. Bu yüzden biraz fazla verip türkiye garantili almak daha makul.

Türkiye'den bir site var mı önereceğiniz? Mesela Hizlisaat.com gibi?
Kullanıcı avatarı
PeleriNx

Mesaj PeleriNx » 14 Nis 2013, 16:20

Konyalisaat.com için şikayetler de az değil. Tecrübesi olan var mı acaba?
Kullanıcı avatarı
PeleriNx

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners