Aranıza yeni katıldım. Herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum. Saat hakkında çok yararlı ve seviyeli bir forum. Bilmediğim birçok şeyi burda öğrenme fırsatım oldu ve daha da öğreneceğimi düşünerek birkaç sorum olacak.
Quartz olarak hiç iyi bir saat yokmudur ? Quartz mekanızmaya verilen para gerçekten boşamı gidiyor ? Forumda çoğu yerde o paralara otomatik saat alınır mı? denildiği ve quartz ın ömrünün kısa olduğu söylendiği için soruyorum.
Tissot Trace T048 Rose Gold olan saati beğenmiş bulunmaktayım ama aklım çok karıştı fiyatı gayet yüksek bir rakam olduğundan bu saate verilen para söylendiği gibi değmez mi? Yoksa her quartz için bu geçerli değilmidir?
Bu saatin otomatik olanıda mevcut tabi fiyatıda diğerinden daha pahalı para biriktirip otomatik mi alınmalı ? Yoksa bu saat te uzun yıllar boyunca beni üzmeden çalışırmı. Aslında benim istediğim iyi bir saat olsun benden sonra da başkalarına hizmet etsin çalışır durumda olsun ki geride bir mirasımız kalsın istiyorum. Deri yada çelik kayış istemiyorum kauçuk veya slikon birde klipsli olursa tadından yenmez