Archimed yazdı:Caliente, öncelikle aramıza hoş geldin.
İlk resimdeki Arctura'dan benim kuzenimde var. Ağır bir saat olduğunu söyleyeyim. İkinci resimdeki quartz'ın bende FC Barcelona için yapılanı var. Kendi kullandığım saatten memnunum, önerebilirim. Diğer taraftan her iki saati de kolunda bizzat deneyip kendi gözünle gördükten sonra karar vermeni tavsiye ederim. Bir de netteki satış ilanlarının bazıları sahte ürün satışını içeriyor. O nedenle sanal ortamda tanımadığın satıcı yerine yeri yurdu belli bir mağazadan orjinal ürün almanı öneririm.
hoşbulduk cümleten:) saatlerden snac17p yi baya bi denedim hoşumada gitti ağırlık kısmı kısa süreli taktığımdan etkilemedi gibi ama biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra.. site olarakta sanal pazarda sağlam bir saatçiden orjinal olarak 830 a buldum
http://www.saatistan.com/ adlı siteside mevcut, birkaç kere telde konuştuk aydın saat garantisiyle gelecek sipariş verince eğer önerebileceğiniz başka bir yer varsa onuda değerlendirebilirim..
saatlere geri dönersem sanki geniş kullanım alanı dolayısıyla arctura ağır basıyor gibi geliyor şimdilik ama değişebilir her an düşüncem belki süpriz olarak gold edition velaturada alabilirim