TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNAE80P1 / Arctura SNAC17P Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sportura SNAE80P1 / Arctura SNAC17P Seçim Tavsiyesi

Mesaj caliente » 12 Oca 2013, 11:19

Öncelikle site bulunan herkese merhaba..siteyi bir süredir takip ediyorum çok yararlı paylaşımlar var benim gibi yeni başlayan saat sevenler için bulunmaz bir nimet diyebilirim. Değerli sitedeki üstatlardan tavsiyelerini bekliyorum.. Bayağıdır takip ettim model olan snac17p almayı düşündüğüm ilk saat fotolarını koymaya çalışacağım umarım düzgün gözükür..

Resim

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-snac17p/

diğer modelde gene seikonun Resim

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snae80p1-sportura-alarm-chrono-tarih-10atm-55491465

fiyat açısından benzer fiyata sahipler önerilerinizi veya gene 1.000 tl ye kadar önerileriniz olabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
caliente

Re: SEIKO SNAE80P1 SPORTURA veya snac17p arasında yardım

Mesaj SeRxx » 12 Oca 2013, 14:55

Foruma hoş geldiniz :champ:

Bileğinize hangisi yakıştıysa onu alın, bu fiyat aralağında Quartz Chronograph'ta Seiko'nun üstüne tanımam, dogru secimler yapmışsınız ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Seiko Sportura SNAE80P1 / Arctura SNAC17P Seçim Tavsiyes

Mesaj Frax » 12 Oca 2013, 15:51

Sportura serilerini ben daha başarılı buluyorum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Archimed » 12 Oca 2013, 15:54

Caliente, öncelikle aramıza hoş geldin.

İlk resimdeki Arctura'dan benim kuzenimde var. Ağır bir saat olduğunu söyleyeyim. İkinci resimdeki quartz'ın bende FC Barcelona için yapılanı var. Kendi kullandığım saatten memnunum, önerebilirim. Diğer taraftan her iki saati de kolunda bizzat deneyip kendi gözünle gördükten sonra karar vermeni tavsiye ederim. Bir de netteki satış ilanlarının bazıları sahte ürün satışını içeriyor. O nedenle sanal ortamda tanımadığın satıcı yerine yeri yurdu belli bir mağazadan orjinal ürün almanı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj caliente » 12 Oca 2013, 18:05

Archimed yazdı:Caliente, öncelikle aramıza hoş geldin.

İlk resimdeki Arctura'dan benim kuzenimde var. Ağır bir saat olduğunu söyleyeyim. İkinci resimdeki quartz'ın bende FC Barcelona için yapılanı var. Kendi kullandığım saatten memnunum, önerebilirim. Diğer taraftan her iki saati de kolunda bizzat deneyip kendi gözünle gördükten sonra karar vermeni tavsiye ederim. Bir de netteki satış ilanlarının bazıları sahte ürün satışını içeriyor. O nedenle sanal ortamda tanımadığın satıcı yerine yeri yurdu belli bir mağazadan orjinal ürün almanı öneririm.

hoşbulduk cümleten:) saatlerden snac17p yi baya bi denedim hoşumada gitti ağırlık kısmı kısa süreli taktığımdan etkilemedi gibi ama biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra.. site olarakta sanal pazarda sağlam bir saatçiden orjinal olarak 830 a buldum http://www.saatistan.com/ adlı siteside mevcut, birkaç kere telde konuştuk aydın saat garantisiyle gelecek sipariş verince eğer önerebileceğiniz başka bir yer varsa onuda değerlendirebilirim..

saatlere geri dönersem sanki geniş kullanım alanı dolayısıyla arctura ağır basıyor gibi geliyor şimdilik ama değişebilir her an düşüncem belki süpriz olarak gold edition velaturada alabilirim
Kullanıcı avatarı
caliente

Mesaj caliente » 12 Oca 2013, 18:07

Frax yazdı:Sportura serilerini ben daha başarılı buluyorum :thumbup:

forumda sıralama vardı yanlış hatırlamıyorsam sportura daha üst diye geçiyor denmişti ama bilemiyorum iki modelde hoşuma gidiyor keşke imkanım olsa ikisinide alabilsem ama malum almak zor:)
Kullanıcı avatarı
caliente

Mesaj revenant » 12 Oca 2013, 23:22

Bende arctura'nın silikon kayışlısı var, severek kullanıyorum, güzel ve farklı bir saat. Sportura da çok hoş bir saat, özellikle gold modeli şık ama kordondaki beyaz dikiş bence sırıtıyor. Gold saatler kendini belli eden, "ben burdayım arkadaş" diyen saatler ama her kıyafete, her renge gider mi dersen bence o kadar kullanışlı değiller.

Ben olsam, önce çelik kayışla başlardım. Çoğu kıyafete uygun oluyorlar. Ardından bütçem el verdikçe siyah, kahve vs. isteğine, tarzına göre alırsın.
Kullanıcı avatarı
revenant

Mesaj caliente » 13 Oca 2013, 01:20

revenant yazdı:Bende arctura'nın silikon kayışlısı var, severek kullanıyorum, güzel ve farklı bir saat. Sportura da çok hoş bir saat, özellikle gold modeli şık ama kordondaki beyaz dikiş bence sırıtıyor. Gold saatler kendini belli eden, "ben burdayım arkadaş" diyen saatler ama her kıyafete, her renge gider mi dersen bence o kadar kullanışlı değiller.

Ben olsam, önce çelik kayışla başlardım. Çoğu kıyafete uygun oluyorlar. Ardından bütçem el verdikçe siyah, kahve vs. isteğine, tarzına göre alırsın.

benimde geldiğim nokta galiba bu şu anda:) snac17p yi alıp sonrasında deri kayış almanın daha doğru olacagını dusunuyorum.. bu arada saatinizi inceledim gercekten çok hoş duruyor kolunuzda benim kolum cok kalın değil gerci saatcilerde inceledim güzel gözüküyor umarım doğru seçim yapıp forumda tanıtabılırım:)
Kullanıcı avatarı
caliente

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], recklesstr ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners