TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans 1117DN ve 1117CN Hakkında Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Jacques Lemans 1117DN ve 1117CN Hakkında Yorum

Mesaj orchuns » 10 Oca 2013, 01:47

Merhaba aranıza yeni katıldım. Şu sıralar saat almayı düşünüyorum ve JL'nin 1117cn ve 1117dn modelini görünüş açısından beğendim.Fakat iç mekanizması nasıldır,nerde üretilir,JL bu fiyata alınır mı gibi kafamda soru işaretleri mevcut. Tecrübeli arkadaşların yardımcı olacağını düşündüm. Ortalama 500TL civarına başka saat önerileriniz varsa onlarıda değerlendirebilirim. Teşekkürler
Resim
Resim
SokakSinemasi.Com | Nostalji Tadında Film Keyfi
Kullanıcı avatarı
orchuns

Re: Jacques Lemans 1117DN ve 1117CN Hakkında Yorum

Mesaj SeRxx » 10 Oca 2013, 17:51

Merhabalar, hoş geldiniz :champ:

Alternatif olarak aynı fiyat aralığında bulunan Seiko Chronographlar kesinlikle daha doğru bir seçim olacaktır :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj orchuns » 10 Oca 2013, 19:16

Hoşbulduk hocam, seikoları inceledim gerçekten güzel saatler türkiyede biraz pahalı olduğu için pek bakmıyordum fakat skywatches.com.sg sitesinde ve ebayda fiyatlar gerçekten çok düşük geneli buralardan alıyor sanırım ordan bakmaya başladım güzel bi seiko almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz önerebileceğiniz model varmıdır?
Kullanıcı avatarı
orchuns

Mesaj SeRxx » 10 Oca 2013, 21:45

Seiko Chronograph'larda model sayısı oldukça fazla, yurt dışından almadan önce bayilerde gidip görmenizi tavsiye ederim ayrıca fiyatları sanıldığı kadar yüksek değil, pazarlıkla iyi fiyatlara alabilirsiniz :thumbup:

Seiko SSB029P:
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj orchuns » 11 Oca 2013, 05:35

Saolasın hocam tavsiyenizi değerlendiricem ...
Kullanıcı avatarı
orchuns

Mesaj orchuns » 11 Oca 2013, 18:00

Teşekkürler necati hocam ilk saati beğendim. Birde saati yurt dışından mı almamı tavsiye edersiniz yoksa 3 5 fazla verip bayisinden mi?
Kullanıcı avatarı
orchuns

Mesaj necati » 11 Oca 2013, 18:25

orchuns yazdı:Teşekkürler necati hocam ilk saati beğendim. Birde saati yurt dışından mı almamı tavsiye edersiniz yoksa 3 5 fazla verip bayisinden mi?

Bu kararı sizin vermeniz gerekiyor. Her iki alışveriş şeklinin de avantaj ve dezavantajları var ki bunları siz de biliyorsunuzdur. Ben aldığım saatleri yurt dışından aldım ve bir sorun yaşamadım.
Linkteki ilk saat için söyleyim, Türkiyede satılıyormu bilmiyorum. Satılıyorsa fiyat farkına bakıp, yurt dışından almaya değermi değmezmi karar vermek lazım.
Kullanıcı avatarı
necati

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners