Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Bende forumun yenilerindenim.Raymond weil don giovanni modeli bir saat almayı düşünüyorum ancak bu saat konusunda fazla bir bilgi sahibi olamadım.Oğlum ABDde yaşıyor ve ben yakında torunumu görmeye oaraya gideceğimi.Sanırım orada internet sitelerinde hesaplı alma oanağım olacak.Tereddütüm bileğimin biraz ince olması.Ayrıca maurice lacroix pover reserve rectanguilerde ilgimi çekiyor .Değerli görüşleriniz bana çok yardımcı olacak.Teşekkürler ve saygılar...
Görüşlerinize saygı duyuyorum ancak Uğur Satte Raymondun fiyatı 6.700 oysa Maurice ise 5.000 civarında satılıyor.Acaba bu bir kriter olarak kabul edilebilirmi:Saygılar sunuyorum...
Madem köşeli kasa saatleri seviyorsunuz, Tag Heuer Monaco'ya ne dersiniz? Ya da bütçeniz uygunsa bir Reverso da harika olabilir: Reverso'yu Monaco'dan da uygun fiyata bulma şansınız olabilir Amerika'da..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Yukarıdaki Monaco Chronograph 4600$. Bu fiyattan daha ucuz Reverso modelleri var, örneğin: Reverso Classique Manual Wind 4500$ Bunun quartz modeli de 3000$'a alınabilir..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein