Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
nbmc » 25 Ara 2012, 22:28
Merhaba.
Bir s羹redir Longines Hydroconquest alma isteim var. Tissot Visodate alma istei bir anda Hydro' ya d繹n羹t羹. San覺r覺m bir iki g羹n i癟inde de alaca覺m. Zaten forumda da bir bal覺kta fiyat bilgisi alm覺t覺m. fsinan' 覺n incelemesini izledim. Oris Divers Date, Longines Hydroconquest ve Tag' 覺n kar覺lat覺r覺ld覺覺 bal覺k alt覺ndaki yorumlar覺 okudum, bir g羹zel sindirdim.
unu merak ediyorum; bir Oris Divers Date sahibiyken sizce bu al覺veri yap覺lmal覺 m覺?
Tercih ve zevk meselesi tabii ama fikirlerinizi merak ediyorum. Siz tercih eder miydiniz? Baka bir alternatif 繹nerebilir misiniz?
Asl覺nda Longines Legend Diver da 癟ok houma gidiyor ama uanda b羹t癟em 2000 TL olduu i癟in yanaam覺yorum.
-

nbmc
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 06 Eyl 2011, 15:31
hydrocon » 25 Ara 2012, 22:33
Orisin bir fotoraf覺n覺 ekleseb daha iyi olur, hydro kullan覺yorum..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
-

hydrocon
-
- Ya: 42
- Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31
fbolukbas » 25 Ara 2012, 23:06
Walla o fiyatlara hatta biraz 羹st羹ne bile 癟ok fazla alternatifiniz yok. Biraz daha ekleyip tag aqua racer 300m alabilirsiniz. biraz daha ekleyip omega seamaster 300m quartz alabilirsiniz. fakat bu fiyata bence daha iyisi yok kesinlikle hydroconquestin. siyahh覺n覺 kullan覺yorum. kazara kaybetsem ertesi g羹n ayn覺s覺ndan al覺r覺m.
-

fbolukbas
-
- Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23
Baran » 25 Ara 2012, 23:35
Siyah Hydro kulland覺m 2 tanede Or覺s kulland覺m.Or覺s kesinlikle cok daha kendine 繹zg羹 bir saat.Hydro detayda cok kaliteli bir saat ama alacak olsam yine Or覺s al覺r覺m san覺r覺m.Siz zaten kar覺lat覺rma istememisiniz Or覺s zaten kullanmaktas覺n覺z san覺r覺m.Ben yerinizde olsam Hydro al覺rd覺m Or覺sle ikisi farkl覺 saatler sonucta.Orisi silikonla kullan覺r Hydroyu celikle devam ederdim ki zaman覺ndada b繹yle yapt覺m.
-

Baran
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10
nbmc » 26 Ara 2012, 00:09
Baran yazd覺:Orisi silikonla kullan覺r Hydroyu celikle devam ederdim ki zaman覺ndada b繹yle yapt覺m.
Ben de Hydro' yu al覺rsam bir de Oris' e silikon d羹羹n羹yorum

-

nbmc
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 06 Eyl 2011, 15:31
Ert » 26 Ara 2012, 00:25
Oris kasan覺nda maallah覺 var ama tank gibi

Bence longines daha 覺k , zarif daha albenili .
AHM
-

Ert
-
- Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55
necati » 26 Ara 2012, 00:56
Ben ise Oris varken bu tercihi yapmam. Farkl覺 tarz bir saat d羹羹n羹r羹m. Burada kast覺m birbirine yak覺n iki diver sahibi olmaktansa bu sefer diver d覺覺 ve g羹nl羹k giyim tarz覺n覺za uygun bir model. B羹t癟eniz dorultusunda forumda ne gibi saatler tavsiye edilimi arat覺r覺rsan覺z yeni ufuklar a癟覺laca覺ndan 羹phem yok.
-

necati
-
- Ya: 52
- Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22
Ert » 26 Ara 2012, 01:24
Diver saat seviyorsan覺z 2 3 4 5 farketmez al覺n覺r yani. Zorla klasik saat takamaz baz覺 kiiler veya pilot saati sevmez . Al覺mda k覺s覺tlama yoktur saatte devam

AHM
-

Ert
-
- Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: recklesstr ve 154 misafir