TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500 -1700 TL'ye Kadar Nişan Hediyesi Damat Saati

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500 -1700 TL'ye Kadar Nişan Hediyesi Damat Saati

Mesaj alin » 06 Eyl 2012, 12:01

Merhabalar,

Saat sektörüne oldukça yabancı biriyim. Öncelikle böyle bir forum yarattığınız için teşekkür ederim :) Sayenizde otomatik saatlerler tanışmış oldum ve tercihimi bu yönde kullanmayı düşünüyorum. Fazla bir bütçem yok ne yazık ki, 1500-1700 TL gibi bir bütçem var, damat saati alacağız ve hangi marka hangi model uygun olur bilemiyorum. Genelde yorumlarda hep bu fiyat aralığı için Tissot öneriliyor, ama iyi midir, verilen paraya değer mi?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
alin

Re: 1500 -1700 TL'ye kadar nişan hediyesi damat saati

Mesaj herofb » 06 Eyl 2012, 12:07

merhabalar , hoşgeldiniz :champ:

bütçeniz bence çok güzel bunun çok daha altına (1000 TL civarı) Tissot alıp konuyu son derece başarılı bir şekilde kapatabilirsiniz daha iyi bir şey isterseniz Oris'in nakitte 1700-1800 gibi son derece başarılı ve kaliteli modelleri mevcut ayrıca pilli de olabilir derseniz damat saati diyince ülkemizde ilk akla gelenlerden olan longines classique de bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj alin » 06 Eyl 2012, 13:51

Teşekkür ederim, hoşbuldum :)
Açıkçası daha önce Oris merkasını duymamıştım, forum sayesinde tanıştım.
Oris gibi markalar bizimkiler tarafından çok bilinmeyeceğinden, her ne kadar kaliteli olsa da pek bir anlam ifade etmeyecek onlara ne yazık ki.
Müstakbel eşimin ağzından zorla gönlünde hem spor hem klasik kullanıma uygun, kadranı fazla büyük olmayan, çelik kordonlu bir model yattığını öğrendim. Longines'e baktım fakat dediğim gibi modeller 2000 TL'nin üzerinde ne yazık ki...
Kullanıcı avatarı
alin

Mesaj Emre » 06 Eyl 2012, 13:56

E hangi model yatiyormus gonlunde bari kodunu da ogrenseydiniz onun uzerinden konusurduk :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj asymptote » 06 Eyl 2012, 14:01

alin yazdı:Müstakbel eşimin ağzından zorla gönlünde hem spor hem klasik kullanıma uygun, kadranı fazla büyük olmayan, çelik kordonlu bir model yattığını öğrendim.

Eşinizin gönlünde Oris Diver Date yatıyormuş.. :thumbup:
Resim
Kullanıcı incelemesi==>http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=5917&hilit=oris+diver+inceleme#axzz25gcGYkRk
Kullanıcı video incelemesi==>http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=157&t=9316&hilit=oris+diver+inceleme#axzz25gcGYkRk
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj alin » 06 Eyl 2012, 14:30

Ankara'da oturuyoruz. Forumdan okuduğuma göre saati saatçiden alıcam ve moda markası tercih etmeyeceğim :) Hal böyle olunca aklıma 3 yer geliyor, reklama girmeyeceğini umarak Uğur Saat, Konyalı Saat ve Saat&Saat.
Oris bu 3 mağazalarda da yok bildiğim kadarıyla.
Saat alınabilecek başka mağazalar var mı, Ankara'da bildiğiniz.
Bir de cehaletimi bağışlayın :( Oris markasını forumdan öğrendim.
Damat saati olarak Oris, Tissot gibi markaları tercih etmeli miyim? Böyle daha bilindik, daha güzeell :) sanırım hem 3 kuruşa olsun hem de şoför mahalli olsun istiyorum :lol:
Kullanıcı avatarı
alin

Mesaj asymptote » 06 Eyl 2012, 14:34

alin Oris iyi bir markadır ve yukarıdaki model tam bir damat saati bana sorarsanız :thumbup: Ankara Pırlant mağazasından Orisleri sorabilirsiniz. Pırlant mağazası CEPA'da ve diğer büyük AVM lerde mevcut. CEPA'nın hemen giriş katında olması lazım..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 06 Eyl 2012, 14:36

bu fiyatlara hem bilindik hemde kaliteli olarka Oris dışında yalnızca Longines kalıyor ve pilli bir hydroconquest sanırım bu fiyatlara alınabilir diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners