Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Anıl » 25 Oca 2012, 21:34
Herkese Merhabalar
Longines L4.636.2 marka model saat ile ilgili bilgisi olanlar veya kullananların görüşlerini rica etsem yahut bu modelde nelere dikkat edilmeli, orjinal deri kayışını nerelerden tedarik edebilirim diye sorsam herhalde fazla birşey istemiş olmam
Saygılar,iyi forumlar
Anıl YERGÖÇ
"To break the rules, you must first master them."
-

Anıl
-
Bond » 29 Oca 2012, 23:21
Cevapsız konu kalmasın. Dikkat edilecek çok özel bir durum yok açıkçası. Les Grandes Classiques serisinden bir model, quartz mekanizmalı. En son ne zaman üretildi emin değil ama şu an güncel bir model olmaması lazım. Kayış için Longines bayileri yardımcı olacaktır ama bence aftermarket olarak bir çok iyi kayış temin edebilirsin. Zaten satılığa koymuşsun sanırım bu modeli.
-

Bond
- Administrator
-
-
Anıl » 31 Oca 2012, 12:59
sn Bond verdiğin bilgiler için teşekkür ederim evet satmadan önce nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardım almaya çalıştım. Kayışınıda bu arada değiştirdim

tercihimi ''rogers'' crocodile kayıştan yana kullandım gerçekten orjinali ile arasında 15 tl fark var ama bu çok daha kaliteli gibi geldi açıkcası. Tekrar teşekkür ederim
Anıl YERGÖÇ
"To break the rules, you must first master them."
-

Anıl
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: enverern ve 25 misafir