TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Özellikte Bir Saati Nasıl Bulabilirim?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bu Özellikte Bir Saati Nasıl Bulabilirm?

Mesaj Frax » 24 Kas 2011, 21:50

Kullanıcı avatarı
Frax
 
Mesajlar: 7085
Kayıt: 27 Ara 2009, 15:36

Re: Bu Özellikte Bir Saati Nasıl Bulabilirim?

Mesaj mrhappy » 15 Oca 2012, 16:24

Bu konuyu hortlatmış olmak istedim :champ:

Gaga Milano markasına yönelik sık sorulardan sorulardan birisi Lady Gaga ile bağının olup olmadığı.Emin olun yok :)

Unisex modellere sahip ama size olarak 46-48 mm genelde modelleri.Titanyum,carbonfiber,altın kaplama (20 mikron) ve taşlı modelleri mevcut.
Bayan için size 40mm olan Napoleone ve Manuale koleksiyonu var canlı renklerin kullanıldığı kemer ve iç dizayna sahip olan.Bu koleksiyonlarda erkek için çok talep gören modelleri 48mm. çapında yer alan kahverengi kemere sahip altın kaplama kasaya sahip modelleri 1300€ fiyata sahip.
Mehmet Ali Birand'ın haber bültenlerinde takmasıyla yerli piyasada isim yaptı.Benim beğendiğim tasarımlara sahip kare ve yuvarlak kasalara.Kurma kolu tepede yer alıyor.Şık saatler tasarlıyorlar fiyat aralığı 400€-1980€ arası pırlantanın kullanılmadıgı modellerinde.

Kimi modellerinde mekanizmayı Napoleone ve Manuale 48mm olan modeller olması gerek.
Marka ve modeller hakkında biraz bilgi vermek istedim merak edilen sorulara cevap verebilirim yakınen bildiğim bir markadır.Saygılar..
Daçkalı..
Kullanıcı avatarı
mrhappy
 
Mesajlar: 56
Yaş: 39
Kayıt: 06 Ağu 2011, 13:16

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners