Bu konuyu hortlatmış olmak istedim
Gaga Milano markasına yönelik sık sorulardan sorulardan birisi Lady Gaga ile bağının olup olmadığı.Emin olun yok
Unisex modellere sahip ama size olarak 46-48 mm genelde modelleri.Titanyum,carbonfiber,altın kaplama (20 mikron) ve taşlı modelleri mevcut.
Bayan için size 40mm olan Napoleone ve Manuale koleksiyonu var canlı renklerin kullanıldığı kemer ve iç dizayna sahip olan.Bu koleksiyonlarda erkek için çok talep gören modelleri 48mm. çapında yer alan kahverengi kemere sahip altın kaplama kasaya sahip modelleri 1300€ fiyata sahip.
Mehmet Ali Birand'ın haber bültenlerinde takmasıyla yerli piyasada isim yaptı.Benim beğendiğim tasarımlara sahip kare ve yuvarlak kasalara.Kurma kolu tepede yer alıyor.Şık saatler tasarlıyorlar fiyat aralığı 400€-1980€ arası pırlantanın kullanılmadıgı modellerinde.
Kimi modellerinde mekanizmayı Napoleone ve Manuale 48mm olan modeller olması gerek.
Marka ve modeller hakkında biraz bilgi vermek istedim merak edilen sorulara cevap verebilirim yakınen bildiğim bir markadır.Saygılar..
Daçkalı..