Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Arkadaşlar yakın zmaanda başka bir konu açmıştım G-shock için. Koyuduğum saatlerden birini aldım fakat sonra başka bir g-shock modeli ile değiştirdim ve çok memnun kaldım açıkcası. Şimdi kolumda olan G-Shock modeli GA-110-1A modeli. Kolunuzu saate bakmak için kaldırdığınızda turuncu led ışığını yakması gibi güzel özellikleri de barındırıyor kendisi. Ama pilli malesef.
Bundan sonra dikkatimi çeken bir model daha oldu. G9300GB-1 sanırım modeli. Özellikleri şimdi kolumda olan modelden daha fazla. Güneş enerjisiyle çalışıyor olması ilgimi çekiyor fakat pusulası ve termometresini çok kullanacağımı sanmıyorum Saati şekil olarak çok beğendim Yeni aldığım model üzerine bir de bunu mu alsam acaba. Şimdi kolumdaki modelden daha mı güzel ? sizlerin de görüşlerini alayım dedim. Buyrun.
İyi günlerde kullanın saatinizi Pilli olmasını eksi yönü gibi yazmışsınız ancak aksi düşünülemez zaten Bana kalırsa iki saat de birbirine çok benziyor ama yine de siz bilirsiniz, sonuçta g-shock koleksiyonu yapıp aynı saatin farklı renklerinden alan fanatikler bile var
Cevaplar için teşekkür ederim... Evet saatlerin şekli birbirine çok benziyor fakat özellik olarak epey farklı açıkcası. birde şöyle bir durum var. Yeni mezun bir Enerji Mühendisi olarak solar powered bir saat kullanmak güzel olur doğrusu
2.sini de alırsam şimdi kullandığım saat kardeşim tarafından yoğun bir şekilde kullanılacak gibi duruyor. Aslında bi nebze 1.si mi 2.si mi tercihi oluyor bu durumda nasıl bir tercih yapayım bilemedim