Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
flowmaster » 28 Ara 2011, 11:52
durdor merhaba,
Alpine regulator tasarım olarak klasikten spora doğru kaymış olmakla beraber görüntü olarak etkileyici. Maalesef Bursa da oturuyorum.
Net te Fiyat araştırması yapacağım, teşekkürler.
-

flowmaster
-
mucadeleci » 28 Ara 2011, 17:20
flowmaster yazdı:mucadeleci merhaba,
Aslında swiss made otomatik bir saat ile Seiko Cinetic mekanizmalı saat arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Mutlaka ikisinin de avantaj ve dezavantajları vardır ama swiss made otomatik diyen tarafım ağır basıyor.
*flowmaster iyigünler. 5 yıldır Seiko Premier kinetic 7d48 kullanıyorum çok memnunum size tevsiye ettiğim saat aslında otomatik bir Seiko ama aklınızda kinetic Seiko varsa onuda tavsiye ederim kendi adıma, otomatik olarak Seiko ile birlikte Swiss saatde seçebilirsiniz evet ama dikkat ederseniz ben size iki seçeneğide aynı bütçe altında önerdim. Eğer Seiko Premier Automatic düşünürsenizde 6r20 mekanizma tavsiye ederim, ömür boyu kullanabileceğiniz seçkin bir mekanizma ve saat edinmiş olursunuz. Aşağıdaki link de örnek mevcut. Gönlünüze sinen saat e kavuşmanız dileğimle

edit:
http://forums.watchuseek.com/f21/premier-seiko-6r20-calibre-125683.html
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
flowmaster » 28 Ara 2011, 20:56
mucadeleci merhaba,
tavsiyeler için teşekkürler, Seiko Kinetic Premier i de seçenekler arasına aldım. Aslında gönül Ananta veya grand seiko ister ama fiyatları hatırı sayılır derecede yukarıda.
-

flowmaster
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 177 misafir