Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Kaans » 06 Kas 2011, 00:31
Bond yazdı:Kaans güle güle kullan

Türkiye'den neden almadın? Stoklarda mı kalmamış, bildiğim kadarı ile burada çok daha uygun fiyatlı aldığın yurtdışı siteye göre.
Ekleme: Daha öncede arayan varmış bu saati. TSF aranan saatler kısmına konu açmıs. Bir çok yere sormuş bulamamış, distribütörde kalmamış yazmış.
Çok teşekkür ederim Bond... Haklı olabilirsin ama internet'ten bayağı bir aramama rağmen bir türlü bulamadım ve bayi bayi aramak içinde zamanım yok... Daha önce incelemesini yapan arkadaş da Ankara'da sadece bir bayii de ve son saati bulduğunu yazınca hiç kasmadım ve direk yurt dışından sipariş verdim...
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
-

Kaans
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 70 misafir