TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Swiss Army ve Swiss Army Farkı

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Victorinox Swiss Army ve Swiss Army Farkı

Mesaj huseyin82 » 27 Eyl 2011, 16:55

Son günlerde fazlasıyla rastgeldiğim bir durum.Bazı Victorinox saatlerde sadece swiss army yazıyor. Saatin orjinalliği hususunda şüpheye düşüyorum.Ayrıca logo renginin bazen kırmızı bazen koyu gri olmasından eski üretim-yeni üretim tarzı bi ayrım yapabilirmiyiz yoksa her iki renkte logolarda çıkıyormu ?
Kullanıcı avatarı
huseyin82

Re: Victorinox Swiss Army ve Swiss Army Farkı

Mesaj Eterna » 28 Eyl 2011, 11:13

Bu aslında çok garip bir durum. Bakın size Victorinox distribütörünün web sitesinde ki uyarısını aşağıya ekliyorum;

"Saatin kadranının üstünde VICTORINOX SWISS ARMY yazmıyorsa,o saat orijinal bir VICTORINOX SWISS ARMY
Saati değildir.Sadece bizim markamız,İsviçre hükümeti tarafından SWISS ARMY(İsviçre ordusu)ismi verilerek yetkilendirilmiştir."

Ama ben telefon açtım ve sordum. Biraz eski model orjinal Victorinox ama kadranda sadece Swiss Army yazan saat var nasıl olacak dedim? Evet eski serilerde sadece Swiss Army yazıyordu sonra değiştirdiler doğrudur orjinaldir dediler.

O zaman yukarıda eklediğin ibare belki güncel olarak doğru ama eski modellerinde insanların kafasını karıştırıyorsun??
Kullanıcı avatarı
Eterna

Re: Victorinox Swiss Army ve Swiss Army Farkı

Mesaj huseyin82 » 29 Eyl 2011, 10:09

cevap için teşekkürler Eterna... Bende dediğin yazıyı görüp ve şüphelenmiştim. En azından şuna yaradı sadece swiss army yazanlar eski üretimler. 2. el alırken yeni olmadığını anlarız bari :)
Kullanıcı avatarı
huseyin82

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners