Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
drk » 08 Eyl 2011, 01:26
Hoşgeldiniz akatsuki

Emre'nin dediklerine katıldığımı belirterek mesajıma başlayayım

Şu an farklı olan ileride sıradan olacağından uzun vadede klasik olanı seçmek bence daha mantıklı. Ucuz birkaç saat mi yoksa hepsinin parasına kaliteli tek saat mi sorusunun cevabı eminim herkes için farklıdır. Benim içinse kesinlikle tek ama kaliteli bir saat. Daha sonra ise tekrar tek ve daha kaliteli bir saat. Benim bakış açıma göre saatte tasarımdan önce bakılması gereken birçok kriter var ve şuna emin olabilirsinizki nasıl görünürse görünsün saatin yarattığı kalite hissi herşeyden önce gelir

-

drk
-
Emre » 08 Eyl 2011, 01:32
akatsuki yazdı:Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim

Sizlere şöyle bir teoride bulunsam: Issey Miyake veya emsali markalardan, farklı giyim ve ortamsal boyutlara göre 3-4 saat barındırmak mı daha mantıklı ya da her tarza ve ortama uygun olabilecek Omega Seamaster Planet Ocean'a parayı gömmek mi? Ayrıca sizlerinde bu doğrultuda taktik ve önerebileceğiniz modelleri duymak beni çok mutlu eder. Saygılarımla.
Omega Seamaster Planet Ocean'a parayi gommek

Mesela Volvo C30 veya Audi A1 veya Nissan Juke da almam.
T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
akatsuki » 08 Eyl 2011, 01:48
Mükemmelsiziniz arkadaşlar çok teşekkür ederim

o zaman çalışmalarımı PO Black yani nam-ı değer George Clooney modeline yoğunlaştırmam gerekecek.
-

akatsuki
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 69 misafir