TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient FTD09004B Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient FTD09004B Yorum

Mesaj canumit » 03 Eyl 2011, 13:26

Aranıza yeni katıldım. Mümkünse Orient FTD09004B için yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

:arrow: http://www.aslansaat.com.tr/default.asp?page=urun&id=510&hl=tr

Resim
Kullanıcı avatarı
canumit

Re: Orient FTD09004B Yorum

Mesaj SeRxx » 03 Eyl 2011, 21:55

Merhaba.. Forum'a hoşgeldiniz. İnternetten baktım da fiyatları 600-700 arasında değişik özellikleri var. Kafanı karıştırmak gibi olmasın da bence bu paraya çok daha iyi saatler alabilirsin.
Bunun yerine kesinlikle Seiko'nun yeni Sportura modelini tavsiye ederim saatçide incelemiştim gerçekten başarılı bir saat olmuş. Fiyat-Performans uyumu çok iyi.
Resim

http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... ko-SNAE67P
Ya da 500 TL civarında ki Seiko Chronograph modellerine bak.Seiko her zaman öndedir.
Bu saati dışarıda sıkı bir pazarlıkla 750-800 TL'ye alabilirsinn diye düşünüyorum..
Sana Tissot'tan birkaç model önermek isterdim ama frank artışından dolayı Tissotların fiyatları Türkiyede biraz haketmediği miktarlara ulaştı..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 69 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners