TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega DeVille Co-Axial Chronoscope Orjinallik Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega DeVille Co-Axial Chronoscope Orjinallik Bilgisi

Mesaj avsu07 » 21 Tem 2011, 17:58

razz yazdı:
avsu07 yazdı: Kırıkkale bir Walter PP klonu olup, MKEK hazretlerinin rezil ettiği silahlardan biridir. Silahı aynen klonlayıp metal bilimi, sertlik derecesi, tolerans eşiği gibi kavramlardan bihaber olarak yapılmış bir ucubedir. Silah siz hiç beklemediğiniz bir anda yarıotomatik halden tam otomatik bir hale geçer, zira metale uygulanan ısısl işlem hatalı yapıldığı için çamur halinde olan tetik, tetik kolu irtibat kesicisi, emniyet vs parça zaman içinde irtibatlı olduğu diğer zeminlerle birlikte aşınır. Hedefe tek atış yapmak istersiniz bir anda 6-7 mermi yollar, bunu beklemediğiniz için silah elinizde aklınıza gelebilecek tüm açılarda mermi yollamaya devam eder, Silahın horozunu indirirsiniz, şayet silah kültüründen nasibinizi almayan bir iseniz karşınızdakini istemeden vurursunuz. Zira fabrikadan yeni çıkmış bir Kırıkkale bile horozunu indirdiğiniz anda horozu tutan parçada işçilik kusuru olduğundan yayından kurtulur ve silahı ateşler.

Kırıkkale günümüzde ruhsat parasından kurtulmak için bedavaya yeni bir kerize itelenen veya devlete bırakılan bir silah haline gelmiştir. Ve emin olun bende Kırıkkale olsa idi asla ve asla herhangi bir zor durumda bu silaha güvenmezdim. Yoldan aldığınız taş bile daha etkin savunma yapmanıza yarardı. Zira saldırıyı def edeceğim derken hem aile bireylerinize hem de etrafta bulunan masum kişilere zarar verirdiniz.

Shoot responsibly ;)
avsu07

TSF Guns 'n Ammo Topic
Chief Editor

Şeklindeki imzanız da benden olsun bu durumda :champ:

:D :D :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj ayhan » 21 Tem 2011, 22:08

evet ve mutlu son :) paramı nihayet bugün saat 18:00 itibari ile elime geçirdim. ne deseniz haklısınız arkadaşlar ama artık o denli yüksek bi meblağ saate vermem. yine alacağım saat 1.500tl civarında olacak bana ne gibi saatler önerirsiniz uzun vadeli kullanabileceğim..
Kullanıcı avatarı
ayhan

Mesaj Offside » 22 Tem 2011, 01:14

İnternetten saat almamanızı ve Orislere bir bakmanızı (tabi bir yetkili bayide) önerbilirim ancak.
Kullanıcı avatarı
Offside

Mesaj asymptote » 22 Tem 2011, 08:51

ayhan yazdı:evet ve mutlu son :) paramı nihayet bugün saat 18:00 itibari ile elime geçirdim. ne deseniz haklısınız arkadaşlar ama artık o denli yüksek bi meblağ saate vermem. yine alacağım saat 1.500tl civarında olacak bana ne gibi saatler önerirsiniz uzun vadeli kullanabileceğim..

Paranızı sorunsuz geri almanıza sevindim. O denli yüksek meblağları (bütçeniz el veriyorsa tabi) saatlere verebilirsiniz, gerçek ve orjinal ürün aldıktan sonra bunda bir sorun yok. 1500 TL ye alınabilecek çok sayıda otomatik var. Siz ne tür bir saat arıyorsunuz? Saat danışma konusuna bunları yazarak yeni bir konu girebilirsiniz dilerseniz. 1500 TL bütçeyle alınabilecek otomatik saat önerisi. Bakın konu başlığını ben yazdım size, gerisini siz halledin :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 22 Tem 2011, 09:04

asymptote yazdı:
ayhan yazdı:evet ve mutlu son :) paramı nihayet bugün saat 18:00 itibari ile elime geçirdim. ne deseniz haklısınız arkadaşlar ama artık o denli yüksek bi meblağ saate vermem. yine alacağım saat 1.500tl civarında olacak bana ne gibi saatler önerirsiniz uzun vadeli kullanabileceğim..

Paranızı sorunsuz geri almanıza sevindim. O denli yüksek meblağları (bütçeniz el veriyorsa tabi) saatlere verebilirsiniz, gerçek ve orjinal ürün aldıktan sonra bunda bir sorun yok. 1500 TL ye alınabilecek çok sayıda otomatik var. Siz ne tür bir saat arıyorsunuz? Saat danışma konusuna bunları yazarak yeni bir konu girebilirsiniz dilerseniz. 1500 TL bütçeyle alınabilecek otomatik saat önerisi. Bakın konu başlığını ben yazdım size, gerisini siz halledin :)

hali hazırda var :)

viewtopic.php?f=62&t=5765&hilit=1500#axzz1SoMCyyUH
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 22 Tem 2011, 09:13

asymptote yazdı:Geçmiş olsun ayhan. Saatler en çok sahtesi yapılan ürünler. Böyle yüksek meblağları öderken bilen birilerine danışmak, dikkatli olmak gerekir. Umarım ödediğiniz ücretin iadesi konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız.
Bond yazdı:5- Saat hediye ise veren kişi size 500 TL'lik, 1500 TL'lik, 4000 TL'lik, 9000 TL'lik, 24.000 TL'lik, 63.000 TL'lik, 180.000 TL'lik vb bedelde hediye verecek birisi midir?

Bu seriyi nasıl oluşturdun Bond merak ettim, bir mantık örgüsü var mı? :D

Asymptote tamamen spontone olarak yazdım :D

Ayhan geçmiş olsun o halde, paranı iade alman gayet iyi olmuş. :thumbup: Elbette bu tarz ürünleri aldıktan sonra değilde almadan önce gerekli yerlerde kontrol yaptırmak çok daha doğru. Anlamıyor yada bilmiyor olunabilir ama şu modelin orjinali resmine bir kere internetten bakıp bu saatle basit olarak bile karşılaştrırsan zaten almazdın. Herhalde aldığın kişi inandığın ve güvendiğin birisi olduğu için dikkat etmedin, yoksa olacak iş değil açıkçası. :o

1.500 TL bütçeli saatler için danışma kısmında bir çok konu mevcut, onlara göz gezdirmen karar vermen açısından faydalı olacaktır
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners