2014 yılında ilk otomatik saatimi forumdaki güzel insanlar sayesinde almıştım.
(Çok zaman geçmiş üzerinden, sanmıyorum hatırlayan olsun ama, hatırlayan varsa da selam olsun.)
Aslanlar gibi de hala kolumda saat.
Tıkır tıkır da çalışıyor.
Çok da severek kullanıyorum.

Kullanıyorum kullanmasına da çoluk çocuğa karıştık; oğlana bırakmalık evladiyelik bir saat arıyorum son bir kaç senedir.
Bir çok saat sever gibi ben de Rolex GMT II ya da Submariner sevdalısı olduğumdan hayal saatim oydu haliyle.
Ama ben yaklaşmaya çalıştıkça o uzaklaştı, ben kovaladıkça o kaçtı, fiyatı neredeyse 1 milyon TL'ye dayandı.
Hal böyle olunca Omega'lara yükselmeye başladım.
Çılgınlar gibi videolarını seyrettim, resimlerine baktım.
Sonunda bir Omega Seamaster 300M Black almaya karar verdim.

Lafı uzattığım için kusura bakmayın.
Belki ömrümde yalnızca 1 kere alabileceğim bir şey olduğu için hem tüm heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyor, hem de en ince ayrıntısına kadar kendimi anlatabilmek istiyorum
Sorularıma gelince:
1. Omega alacak olsanız nerden alırdınız? İstanbul'daki Omega Butik'lerdeki fiyatlar websitesinde yazan resmi rakamlar mıdır? (Bugün 343 bin TL gösteriyor.)
2. Omega Butik dışında bakmamı tavsiye ettiğiniz bir yer var mıdır?
3. Japonya'da fiyat 230 bin TL'ye geliyor. 100 bin TL gibi bir fark var. Japon şirketinde çalıştığım için sürekli Japonya'ya gidip gelen iş arkadaşlarım var. Böyle yüksek fiyatlı bir ürünü Japonya'dan almak, aldırmak, gümrükten geçirmek risk midir sizce?
4. Omega alırken dikkat edilmesi gereken kronik bir durum var mıdır? Bezeli kayık Omega alan bir arkadaşın konusuna denk geldim forumda araştırırken.
5. Siz olsanız mavi mi alırdınız siyah mı? Ben siyaha karar verdim ama sizlerin de fikirlerini almak isterim.
Çok teşekkür ederim.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılar.