RGY Globak Golden Visa Yunanistan

Siyah kadran ve arap rakamlı

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Siyah kadran ve arap rakamlı

Mesaj gncgrl » 01 Ağu 2026, 13:34

Değerli keyifdaş olduğumuz TSF üyeleri;

Malum ekonomik olarak gittikçe bunaldığımız günlerle yüz yüzeyiz. Bu sebeple daha fazla geciktirmeden yıllardır denk gelirse alayım dediğim, günlük/iş/dress gibi durumlarda takabileceğim siyah kadranlı, rakamlı (tercihen arap rakamlı), kalitesi en az seiko presage in orta bant ürünleri seviyesinde, kalitesinden sıkılmayacağım bir saat arayışındayım. Bilgi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Belirlediğim marka model yok, ancak kolay bulunan, rahat garanti/servis hizmeti alabileceğim, fahiş fiyat sunmayan, çizgisi kalitesi belli markalar arasından seçim yapmak istiyorum. Bütçem 50 civarı ama elimdeki saatleri değerlendirerek 100 e kadar çıkabilirim.

Kısaca bütçe 100,000 tl +-%20
Çelik kasalı ve çelik kordonlu (deri kayış daha kolay bir şekilde ikame edilebiliyor)
Otomatik - otomatik/kurmalı - kurmalı olabilir (eğer şu tam istediğiniz tip ve kalitede derseniz pilli önerileri de dikkate alabilirim)
Kadran rengi siyah
Arap rakamlı
37,5-39 mm çaplı (azami 37-39,5 mm diyelim)
Yuvarlak veya hafif oval kasa tipinde
Klasik denilebilecek veya klasik tipte
Su geçirmezlik en az 100 mt (50 mt vb hassas kullanım gerektiren modelleri tercih etmiyorum)
Düşme kalkmaya çarpmaya dayanıklı
Günlük/iş/toplantı da takılabilecek; danışmanlık veya teknik servis hizmeti verdiğim oluyor yani şantiyede olduğum zaman da oluyor, firma sahipleri veya üst düzey çalışanlarla toplantım da eksik olmuyor.

Seiko presage spb525
Seiko presage sakura hubuki starlight ın yanında srpl93 yerine kullanabileceğim bir saat olsun istiyorum.

Geri kalan saatlerim
Orient Stretto Date RA-AC0R04N 75th Anniversary
Orient star 65TH ANNIVERSARY open heart modern skeleton

Hiç kullanmadığım srpg17 ve spb451 ve srpl91 ile vedalaşabilirim de. Bilgi ve önerilerini paylaşan tüm forumdaşlarıma şimdiden teşekkür ederim. Not: Nokta hatasız ikinci el olarak ancak bu bedel ile ulaşabileceğim modeller varsa onları da belirtebilirsiniz.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
gncgrl

TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Re: Siyah kadran ve arap rakamlı

Mesaj Umutt » 01 Ağu 2026, 13:46

Selamlar, söylediğiniz kriterlere göre ilk aklıma gelenler:

Longines Spirit 37 ,

Sinn 556 A RS,

Hamilton Khaki Field 38
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj vysaknc » 01 Ağu 2026, 14:17

Rakam isteğinizi karşılamıyor ama,diğer kriterler açısından evladiyelik bir saat. saat.Resim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son vysaknc tarafından 01 Ağu 2026, 17:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj tt59 » 01 Ağu 2026, 16:49

Selamlar, Hamilton Khaki Field 38 mm otomatik modeli tercih ederdim kriterlerinize uygun olarak. Kalan bütçeyi başka modellerde değerlendirirdim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj gncgrl » 01 Ağu 2026, 21:04

Sn Umutt, Sn Vysaknc, Sn TT59 teşekkür ederim.

Sprit mi zulu time mı, oris big crown mu daha doğru bir seçim olur.
Sinn biraz casio havası verdi gibi.
Hamilton Khaki Field de de expedition mu yoksa standart tip mi denilebilir? Ama hani uzun süre başka bir saat almayı düşünmeyeceğim. Elimdekilerin çoğuna rotasyonda sıra bile gelmiyor. Hiç kullanmadığım bir dolu saat var zaten.
King Seko rakamlı model çıkarmadığı müddetçe düşünmüyorum.

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
gncgrl

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 97 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners