TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Laco Augsburg 39mm Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Laco Augsburg 39mm Yorum ve Öneri

Mesaj w0lcaN » 18 Haz 2026, 12:34

Hepinize iyi günler diliyorum,umarım gününüz güzel geçiyordur. Tam 1.5 sene önce Casio mini duro almıştım ve benim ile her anımda beraberdi, duşta ve denizde hariç. Bu günlerde ise yine her zaman kolumda takacağım çıkarmayacağım bi saat arıyorum ve çoğunlukla beni cezbeden şey sadeliği oluyor. Seiko presage düşündüm ama denilene göre kordonda falan bayağı çizilme oluyormuş gün içinde ve laco Augsburg 39 a baktığımda benim için biçilmiş kaftan olduğunu gördüm. Sizce 23k ya değer bi fiyatı var mı veya değerlendirebileceğim başka seçenekler var mı 23k civarlarında. 3-4k yukarı falan olabilir farketmez ama daha fazlası beni aşar gibi . Yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
w0lcaN

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 245 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners