Ayni endise bende de var. on siparis gecmeyi dusundum fakat bilegimde nasil duracagini hayal edemedim, canli fotografini da hic gormedim.ahmetemin yazdı:Herkese merhabalar, sosyal medyada çokça karşıma çıkıyor bu marka. İlk koleksyonlarından sonra 2 yeni koleksiyon daha tanıttılar. Tasarımları hoşuma gidiyor ama alıp almama konusunda çok kararsızım. İçimizden alıp deneyimleyen ya da canlı gören kimse oldu mu, olduysa yorumları merak ediyorum. İlk koleksyonları 300 dolar civarında yeni iki seriyi ise 500 dolar olarak fiyatlamışlar.
debra yazdı:Ayni endise bende de var. on siparis gecmeyi dusundum fakat bilegimde nasil duracagini hayal edemedim, canli fotografini da hic gormedim.ahmetemin yazdı:Herkese merhabalar, sosyal medyada çokça karşıma çıkıyor bu marka. İlk koleksyonlarından sonra 2 yeni koleksiyon daha tanıttılar. Tasarımları hoşuma gidiyor ama alıp almama konusunda çok kararsızım. İçimizden alıp deneyimleyen ya da canlı gören kimse oldu mu, olduysa yorumları merak ediyorum. İlk koleksyonları 300 dolar civarında yeni iki seriyi ise 500 dolar olarak fiyatlamışlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 167 misafir
|
||||||||||||||